Mi jellemzi ezeket a Rák szülötteket?

A gyógyítás és közérzetjavítás elsőszámú angyala kivételes empátiát és törődésre irányuló hajlamot kölcsönöz ezeknek a Rákoknak.
Sokan közülük szakmájukat is a gyógyítás, gondoskodás körén belül választják meg, de a másokkal való törődés családi, párkapcsolati szinten is megjelenhet.

Ezeknek az embereknek sokszor többet jelent mások jóléte a sajátjuknál, akkor találnak értelmet az életükben, ha másoknak segíthetnek. Az önzés és egoizmus távol áll tőlük, jobban szeretnek adni, mint kapni. A hála és elismerés azonban fontos számukra, hiszen ez a visszajelzés teszi bizonyossá hasznosságukat a földön.

Felelősséget vállalnak másokért

Szeretik a természetességet és színjátékoktól, játszmáktól mentes életet és embereket, az őszinteség hívei. Az élővilággal igyekeznek harmonikus kapcsolatot kialakítani, a természetközeli életformát részesítik előnyben. Felismerik felelősségüket a földért és az élőlényekért egyaránt, globális szemléletmóddal rendelkeznek.

Érzelemviláguk rendkívül gazdag , igazán sokszínűen, széles skálán élik meg az emócióikat. Kevés emberhez kötődnek nagyon mélyen, de akit egyszer valóban szívükbe zárnak, azért akár élethosszig felelősséget vállalnak, és a legnagyobb áldozatokra is képesek. Számukra a gondoskodás és törődés valójában nem is áldozathozatal, hanem lényük alapvető, éltető eleme.

A Gyógyítás angyala uralkodik a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Túlságosan empatikusak

Ami a fő problémájuk, hogy szivacsként fogadják magukba a környezetükben zajló eseményeket, érzelmeket, így a szükségszerűnél lényegesen több terhet vehetnek magukra. Nem tudják kivonni magukat mások gondjaiból és problémáiból, akaratlanul is azonosulnak a kívülállók érzelmi világával.

Kapcsolataik, barátságaik általában tartósak, az állandóság és kiszámíthatóság nagyon fontos számukra.
Mivel hihetetlenül érzékenyek, a nagy amplitúdójú érzelmi kilengéseiket meg kell tanulniuk kezelni- ez talán a legkomolyabb kihívás ezeknek a Rákoknak.

Emellett racionális szemléletmódjukat is fejleszteniük kell, vannak ugyanis olyan helyzetek, melyben szélsőséges érzelmeik rossz tanácsadók, ezért érdemes józan eszükre hallgatniuk döntéseik meghozatalánál.
Igazi csupaszív, tiszta lelkek, akik jobbá szeretné tenni a világot.

Ez is érdekelhet

Megvilágosodást vagy nagy konfliktust hoz a Mars-Uránusz együttállás

Napok óta érződik az a rendkívüli erő, amit a július 15-i Mars-Uránusz együttállás jelez. Ez hozhat konfliktust vagy megvilágosodást. Nem könnyű az előbbit elkerülni. Ahogy az sem, hogy észre vegyük a jeleket, amelyek megvilágosodást eredményeznek.

Tovább olvasom

Miben kérhetjük Melahel segítségét ezekben a napokban?

• Ha a környezetünkben valaki támogatásra szorul, vagy hivatásunkból kifolyólag segítő tevékenységet végzünk, Melahelhez fohászkodva megkapjuk a szükséges erőt a hatékony testi- lelki gyógyításhoz.

• Amennyiben úgy érezzük, túlságosan magunkra vesszük mások gondjait és érzelmeit , Melahel segít megerősíteni az önvédelmi mechanizmusunkat, és objektíven hozzáállni a környezetünkben felmerülő problémákhoz.

• Ő támogat bennünket, ha betegek vagyunk, és testünk- lelkünk öngyógyító folyamatait szeretnénk beindítani.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!