Hahasiah az orvoslás, testi és szellemi gyógyítás angyala. Nem pusztán a testi betegségek kezelése a feladata, hanem a test- lélek egyensúlyának visszaállításában nyújt segítséget.

Test és lélek egysége

A legtöbb betegség lelki okokra vezethető vissza, ezért egy manifesztálódott probléma esetén nem elég pusztán a test kezelése, a lelki háttérokokat is meg kell szüntetnünk.

Hahasiah segítségével tisztábban láthatjuk, mi vezetett egy adott tünetegyüttes vagy betegség kialakulásához, és megkaphatjuk a probléma kezeléséhez szükséges átfogó ismereteket.

Az univerzumtól érkező és bennünk rejlő spirituális erőt, tudást képesek leszünk materiális síkon, elementáris szinten alkalmazni, sejtszintű gyógyulást érhetünk el általa- nem csak saját magunkon, hanem embertársainkon is.

Hahasiah vigyáz ránk december 3 és 7 között (fotó: Shutterstock)

Ezért nevezik Hahasiah-t az egyetemes orvoslás angyalának, és minden gyógyító tevékenységet folytató személy elsődleges támogatójának.

Hirdetés

Akik ebben a néhány napos periódusban születtek, kiváló érzékkel bírnak mások testi-lelki jólétének támogatásához, kreativitásuknak és erős tudásvágyuknak köszönhetően innovatív ötletekhez és különleges ismeretekhez juthatnak, melyet mások megsegítésére is felhasználhatnak.

Igazi úttörővé válhatnak választott hivatásukban, bármilyen területen dolgozzanak is, személyes kapcsolataikban pedig komplex látásmódjuknak köszönhetően valódi őrző- védői szeretteiknek.

Miben kérhetjük Hahasiah segítségét ezekben a napokban?

• Testi betegségek esetén a gyökérprobléma felfedezését, ezáltal pedig a teljes testi- lelki gyógyulás felé vezető út megtalálását támogatja.
• Megszerezhetjük az eddig hiányzó információkat, melyek elvezetnek a megfelelő gyógyítóhoz és a számunkra legoptimálisabb kezelési módszerhez.
• Hatalmas szellemi erőt kaphatunk egy betegség legyőzéséhez, és a gyógyulásig tartó komoly lelki megpróbáltatások elviseléséhez.
• Amennyiben egy testi betegséget lelki síkon mi magunk idéztünk elő, erőt ad a szemléletmódunk és viselkedésünk megváltoztatásához.
• Ha másokon szeretnénk segíteni, hozzájuthatunk a megfelelő támogatáshoz szükséges információkhoz és erőhöz.
• Fáradtság és kimerültség esetén megkaphatjuk az égi csatornákon keresztül a problémáink legyőzéséhez szükséges mentális és fizikális erőt, kibillenhetünk régóta húzódó nehéz időszakokból.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!