Mi jellemzi az ebben a periódusban született Halak jegyűeket?

Habuhiah legfontosabb tulajdonsága a gyógyítás és gondoskodás.

Ez nem csupán fizikai, hanem lelki síkon is jellemző e szülöttekre: létfontosságú számukra, hogy másokkal és saját lelkivilágukkal törődjenek.

Igen sokféleképpen megnyilvánulhat a gondoskodási igény: szakmai téren maximalizmusba és erőteljes teljesítménykényszerbe torkollhat a segítő szándék, melynek következménye, hogy az ember mások feladatait is elvégzi sajátjai mellett- sokszor kérés és elvárás nélkül.

Extra empátia

E Halak szülöttek átlag fölötti empátiával és szenzitivitással bírnak, szinte saját történetükként élik meg a környezetükben zajló eseményeket.

Képtelenek kivonni magukat a körülöttük folyó cselekmények alól, szeretnének segíteni mindenkinek, akinek csak tudnak.

Hirdetés
A Gyógyítás angyala vigyáz ránk a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Ez a támogatás végbemehet lelki, technikai vagy pénzügyi síkon egyaránt - minél érettebbek és tapasztaltabbak, annál inkább megtanulják a senki ( önmaguk) számára sem káros segítségnyújtási metódusokat.

Az öngondoskodás képessége is kifejlődik bennük: bár ők maguk szilárd oszlopai másoknak, nehezen fogadnak el segítséget, és mindig arra törekednek, hogy ne szoruljanak embertársaikra - igyekeznek mindent maguktól megoldani.

Ha ez esetleg külső körülményeik miatt nem sikerül, igen nehezen viselik az érzelmi és anyagi függőséget, szellemi fejlődésük ez esetben szinte teljesen megáll.

Amennyiben haszontalannak érzik magukat, motivációjukat teljesen elveszítik.

Habuhiah felelős a termékenységért is, akik ebben a pár napban születtek, rendkívül fontosnak tartják a családalapítást.

Miben kérhetjük Habuhiah segítségét?

  • Amennyiben saját, vagy egy hozzánk közelálló személy testi- lelki gyógyulásásáért imádkozunk, Habuhiah a protektorunk.
  • Ha meg szeretnénk védeni valakit, aki segítségre szorul, Tőle kaphatunk iránymutatást és támogatást a helyes lépések megtételéhez.
  • Habuhiah fokozza a termékenységet: párok, akik régóta vágynak gyermekre, vagy olyan testi betegséggel küzdenek, mely megnehezíti a teherbeesést, hozzá fordulhatnak segítségért.
  • Azok, akik segítő- szindrómában szenvednek, és képtelenek önvédelmük érdekében meghúzni az egészséges határokat a segítségnyújtás terén, Habuhiah-tól kaphatnak tisztánlátást és jótékony önkontrollt az áldozattá válás elkerülése érdekében.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. február 26-március 3.: Különleges hét vár mindenkire

Különleges hétre számíthatsz, és nemcsak a február 29-nek köszönhetően, hanem azért is, mert csodálatos bolygó együttállások támogatnak, segítenek a céljaid elérésben. Mindenképpen érdemes élni a lehetőségekkel.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!