KOS

A hétvége első napján még élénk leszel, de másnap lelassulsz. Ennek tudatában szombatra szervezhetsz aktív programot. Majd vasárnap pihenj, töltődj! A vizes dominancia miatt csinálhatnál magadnak pl. illatos fürdőt…

BIKA

Könnyen lehet, hogy szombaton dolgozni akarsz. Megteheted, ám vasárnapra szervezz valami lazítós programot barátokkal! Ők jó hatással vannak rád, mert képesek elterelni a gondolataidat a munkáról és hétköznapi gondokról.

IKREK

Szombaton elemedben leszel. A környezeted nem lepődik meg azon, hogy folyton beszélsz, sőt szóval tartod őket. Szeretik hallgatni a mondókádat, mert választékosan és érdekfeszítően tudsz mesélni. Vasárnap csendesedj el! Jót fog tenni…

RÁK

Aggaszt a pénz. Sokat töröd a fejedet, hogy hogyan jöhetnél ki a pénzedből. A bolygók szerint ennek fő kritériuma, ha kevesebbet költesz. Vasárnap jóval optimistábban látod ezt és még több más témát is. Ekkor jobb döntéseket hozhatnál.

A hétvége horoszkópja 2023. április 15-16 (fotó: Shutterstock)

OROSZLÁN

Az égi folyamatok szerint olyan népszerű leszel ezen a hétvégén, hogy azt se tudod, kinek mondj nemet. Szeretnél kicsit elbújni a világ elől, de nem akarsz senkit megbántani. Ez komoly dilemma, de nem megoldhatatlan…

Hirdetés

SZŰZ

Ha jót akarsz magadnak, tedd félre a gyanakvásodat, és ne hidd, hogy bárki ártani akar neked! Ezen a hétvégén hajlamos leszel bizalmatlanságra. Tévedsz, ha rosszindulatot feltételezel. Meglátod, milyen jó érzés kellemesen csalódni.

MÉRLEG

Nem kell ahhoz gyereknap, hogy megengedj magadnak egy kis játékosságot. Ez a hétvége tökéletesen alkalmas arra, hogy kicsit engedj a felnőttes szigorból és fegyelemből. Meg fogsz lepődni, hogy milyen jó megint gyereknek lenni.

SKORPIÓ

A családod nem csak húsvétkor tart igényt a társaságodra. Tuti, hogy kitalálnak valamit, amit csak te tudsz megoldani. Bosszankodás helyett vedd észre, hogy szeretnek, és szeretnék, ha minél több időt töltenél velük!

NYILAS

Nem fog egész hétvégén esni az eső. Nem kell begubóznod. Dugd ki az orrodat, és menj sétálni, kirándulni! Egy csinos gumicsizma és esőkabát kimondottan jó kedvre deríthet. Egy színes esernyőről nem is beszélve. Szerezz be ilyesmit!

BAK

A tavasz arra emlékeztet, hogy hamarosan nyár lesz. El kellene kezdeni tervezni a nyaralást. Vedd elő a térképet, és keress olyan helyet, ahova még nem jutottál el! Nem ártana úti társakat is keresned. Együtt kalandosabb az utazás is…

VÍZÖNTŐ

Amilyen feszült leszel szombaton, olyan béke fog megszállni vasárnap. Jobb lenne, ha szombaton nem vesznél össze senkivel. Amennyiben ez sikerül, vasárnap elégedetten hátradőlhetsz, és átadhatod magad a megérdemelt pihenésnek.

HALAK

Ezen a hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Igaz, hogy kicsit érzékeny leszel, de ez kedvező fényszögeknek köszönhetően most kedvező eseményeket hoz. Valaki meghatóan kedves gesztust tesz, ami könnyeket eredményezhet…

Ez is érdekelhet

A Nap-Jupiter együttállás csodás lehetőségeket, de hatalmas feszültséget is hozhat

2023. április 12-én lesz pontos a Nap és a Jupiter együttállás a Kosban. Két tüzes bolygó egy tüzes jegyben csodálatos fejleményeket hozhat a következő napokban, de az összetűzés veszélyét is szimbolizálja.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!