KOS

Május első hétvégéje az anyák napjától és a ballagásoktól lesz zsúfolt. Te nem fogod bánni. Különösen vasárnap, amikor a Hold tüzes jegyben jár. Ez téged fellelkesít, sőt felvillanyoz. Csak arra figyelj, hogy ne ess túlzásba semmilyen vonatkozásban!

BIKA

Sosem esik nehezedre, hogy a szeretteidet kényeztesd. Ezen a csodás májusi hétvégén sem okoz gondot, hogy kedvükben járj. Az anyák napja ürügyet is szolgáltat. De nem csak az édesanyádnak vehetsz ajándékot. Nem kell visszafognod magadat.

IKREK

Vasárnap Vénusz kilép az Ikrekből, de "kárpótol" a sok kedves ember, akik a közeledben vannak. Kesergés helyett értékeld, hogy mennyien drukkolnak neked! Van, aki zajosan, és van, aki csendben. Mindkettő erőt ad ahhoz, hogy kitarts.

Most hétvégén lesz Anyák napja (fotó: Shutterstock)

RÁK

Megható könnyekkel teli hétvége elé nézel. Vagy a ballagás, vagy az anyák napja, vagy más nagyhorderejű esemény miatt szökhetnek könnyek a szemedbe vizes jegyekben járó bolygók szerint. Ne szégyelld a könnyeidet! Azok az öröm "gyöngyei"…

OROSZLÁN

A Hold nem hagy békén addig, amíg nem csinálsz a családoddal közös programot, vagy legalább nem hívod fel őket. Ez főleg az édesanyádra, a nagymamádra, vagy más idősebb női rokonra vonatkozik. Az anyák napja sosem megy ki a divatból.

Hirdetés

SZŰZ

Már megint szeretnéd, ha a terveid szerint zajlana le a hétvége. De minél inkább ragaszkodsz az elképzeléseidhez, annál biztosabb, hogy valami közbe szól. Maradj nyitott! És engedd, hogy valaki más akarata is érvényesülhessen!

MÉRLEG

A kreativitásodtól, a fantáziádtól függ, hogy hogyan ünnepeled meg az anyák napját. Bátran térj el a szokásoktól! Erre bíztatnak az égi folyamatok. Nem csak ajándékkal kedveskedhetsz édesanyádnak, nagymamádnak, hanem pl. egy közös programmal is… A hétvége teljes békében telik.

SKORPIÓ

Túl vagy a pénteki félárnyékos teliholdon, de még szombaton érezhetsz feszültséget és fáradékonyságot. Szerencsére csodás fényszögek lesznek az égen, amelyek garantálják, hogy lassan visszanyered a derűdet. Vasárnap már minden rendben lesz.

NYILAS

Semmi esélyed arra, hogy te irányíts május első hétvégéjén. Jobban jársz, ha átengeded ezt a szeretteidnek és/vagy a sorsnak. Tuti, hogy nem fogod bánni. Ugyanis nagyszerű konstellációk lesznek az égen, amelyek nagyszerű hétvégét "ígérnek".

BAK

Május első hétvégéje a ballagásokról, az érettségire készülőkről és az anyák napjáról szól. Bármelyikben vagy érintett közvetlenül, vagy közvetetten a bolygók azt javasolják, hogy sodródj az eseményekkel! Meglátod, hogy minden jobban alakul…

VÍZÖNTŐ

Elengedhetetlen, hogy szem előtt tartsd, hogy az ajándék értéke nem az árától függ, hanem attól a figyelemtől és szeretettől, amivel adod. Ez vonatkozik egy ballagási ajándékra, vagy egy anyák napi csokorra is. A bolygók erre hívják fel a figyelmedet.

HALAK

5 bolygó is vizes jegyben jár (vagy épp belép vizes jegybe), ami garantálja, hogy nem úszod meg szárazon ezt a hétvégét. A könnyeiddel küszködhetsz, de nincs esélyed elfojtani őket. Hidd el, a meghatottság könnyei megszépítenek téged!

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. május 1-7.: a félárnyékos telihold mély konfliktusokat hozhat felszínre

A hét a Szűz Holddal indul, ami lelki békét és nyugalmat hoz, de aztán a csütörtöki félárnyékos telihold alaposan megbolygatja a szálakat... Heti holdhoroszkóp következik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!