KOS

Július első hétvégéje viharokkal, indulatokkal és szenvedéllyel lesz csordultig tele. Te nem ijedsz meg egy kis tányér zörgéstől, csörömpöléstől. De vigyázz, hogy ne törjenek azok a tányérok! Nem mindenki olyan ütésálló, mint te…

BIKA

Ne engedd, hogy bármelyik rokonod kihozzon a sodrodból! Az égi folyamatok szerint mindent el fog követni az illető, hogy kicsikarjon belőled valami reakciót. Amint észre veszed, hogy csak figyelemre vágyik, nem tudsz haragudni rá.

IKREK

Hirdetés
Ez egy heves zivatarokkal és szerelemi civódásokkal teli hétvége lesz. A szerelem akkor az igazi, ha szenvedélyes. De nem elengedhetetlen "tartozék" a veszekedés. Törékeny a béke. Vigyáznod kell rá. Sőt jobb, ha ketten vigyáztok rá.
Szenvedélyes időszakot jelez a horoszkóp (fotó: Shutterstock)

RÁK

Július első hétvégéjét barátokkal kellene töltened. A bolygók szerint velük tudsz kikapcsolni, és magad mögött hagyni a hétköznapok gondjait, problémáit. Ha ők nem kezdeményeznek, akkor hívd te őket! Kimozdulhattok, vagy otthon társasozhattok.

OROSZLÁN

Ez a te hétvégéd lesz. Kirobbanóan jó passzban vagy, aminek a környezeted is örül. Megint beigazolódik, hogy a többiek energiaszintje erősen összefügg a tieddel. Most együtt szárnyalhattok, bulizhattok, és élvezhetitek a nyár ajándékait.

SZŰZ

Te egy óvatos ember vagy. Szereted bebiztosítani magad. Ezen a környezeted olykor mosolyog. És minden alkalommal elszégyelli magát, amikor igazad lett. Ezen a hétvégén az esőkabát, a tartalék szandál és a száraz váltó felső lesz ilyen…

MÉRLEG

Ki nem állhatod a hangos szót, a veszekedést, a feszültséget és a durva beszédet. Sajnos ezen a hétvégén hallhatsz ilyet. Nem kell asszisztálnod. Gyere el onnan! Akkor is, ha nem érint a téma, és akkor is, ha érint! Senki sem kényszeríthet semmire.

SKORPIÓ

Ha dolgoznod kell július első hétvégéjén, akkor tudd, hogy most építed a karrieredet! Ha nem kell dolgoznod, akkor érdemes egy kis időt szánnod arra, hogy átgondold, megtervezd az előtted álló időszakot. A bolygók segítenek neked.

NYILAS

A Hold a Nyilasban jár, ami kedvező fényszöget kap a Vénusztól és a Marstól, de kedvezőtlen fényszöget kap a Neptunusztól. Szóval lesznek, akik támogatnak pl. a céljaid elérésében, és lesznek, akik össze akarnak zavarni…

BAK

Ez már a július első hétvégéje, ami arra ösztönöz, hogy ugorj fejest a nyár örömeibe. Ne fogd vissza magad! De kalkuláld be, hogy bárhol bármikor leszakadhat az ég! A nyári zivatarok nem szeghetik kedvedet. Vigyél magaddal esőkabátot és váltó cipőt!

VÍZÖNTŐ

Valakinek nagy szüksége lenne rád ezen a hétvégén. Lehet, hogy nem akar zavarni, és nem szól. Ha rájössz, hogy ki ez, és miben várja a segítségedet, ne tétovázz! Mert a mondás is úgy tartja, hogy "kétszer ad, aki gyorsan ad"…

HALAK

Vigyázz, mert leforrázhatod egy szívedhez közelálló ember lelkesedését, ha kérdést teszel fel! A jó szándék vezérel, és talán tisztábban látod az ügy buktatóit, de nem kéne letörnöd a törekvéseit. Később is ráérsz rávezetni őt a csapdára.

Ez is érdekelhet

Júliusi horoszkóp 2023: Kerüljük a provokációt, és minden tökéletesen alakul

Néhány feszült napot leszámítva nagyszerű hónapot jeleznek a bolygók júliusra. Fogadd meg a horoszkóp javaslatait, legyél türelmes, ne engedj a provokációnak és akkor minden a lehető legjobban alakul.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!