KOS

A Nyilas Hold jó hatással lesz rád június első hétvégéjén. Akkor is, ha a vasárnapi telihold sok embert felingerel. Téged nem érint rosszul. Csupán a közlekedésben kell türelmesebbnek és elővigyázatosabbnak lenned, mert a többiek nem lesznek azok.

BIKA

Június első hétvégéje a pedagógusok ünnepléséről szól. Tisztelet illeti őket, mert ők oktatják a következő generációt. Emellett neked a pénzügyeidre kell odafigyelned. Hónap elején az égi folyamatok költekezésre hajlamosíthatnak. Ugyanakkor mély felismréseket hoz neked a Nyilas telihold.

IKREK

Hirdetés
A vasárnap hajnali telihold az egész hétvégédet nyomaszthatja. Úgy érezheted, hogy senki sem ért meg, sőt félreért. Hiába fogalmazol értelmesen, a nézeteltérést szinte lehetetlen kivédeni. Mégis meg kell tenned mindent, vagy legalább a lehető legtöbbet.

RÁK

Na, most kiderül, hogy "félig tele van-e a poharad". Ugyanis lesz az égen egy csodálatos bolygóháromszög, ami megható érzéssel tölti meg a szívedet. Miközben a telihold hajlamosíthat elégedetlenségre. Kérdés, hogy melyiknek adsz teret.
A hétvége horoszkópja (fotó: Shutterstock)

OROSZLÁN

Szeretnéd titkolni, hogy valami jól esik, és könnyekig meghat, de nem fog sikerülni egy bolygóháromszög szerint. Ne szégyelld a könnyeidet! A víz dominancia esőt és könnyeket hozhat, ami teljesen természetes. Vagyis nem állíthatod meg…

SZŰZ

Te egy gyakorlatias ember vagy: többre becsülöd a konkrét tényeket, mint a fikciókat és elméleteket. Ebbe a bizonytalan és kiszámíthatatlan érzelmek is beletartoznak. Utóbbi ezt a hétvégédet igencsak felboríthatja. A telihold már csak "hab a tortán"…

MÉRLEG

Június első hétvégéjén hódolnod kellene a művészeteknek. Bolygód, a Vénusz pont ebben támogat, mivel csodásan kapcsolódik a másik művészi tehetséget jelölő bolygóval, a Neptunusszal. Mindegy, hogy élvezed, vagy "csinálod" a művészetet.

SKORPIÓ

Engedd meg magadnak, hogy felszínre jussanak, és megnyilvánuljanak az érzelmeid és az indulataid is. Utóbbinak szabj keretet! De semmiképp se fojtsd el! Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek segítenek, hogyne keveredj konfliktusba.

NYILAS

A vasárnap hajnali telihold már szombaton sértődésre hajlamosíthat téged. Szerencséd, hogy a Nyilasban járó Hold szuper fényszögbe kerül az Oroszlánban járó Marssal, ami felvillanyoz, sőt feltüzel téged. Remélhetőleg kizárólag jó értelemben.

BAK

Tűz és víz kettősége hatja át június első hétvégéjét, amikor a pedagógusokat ünnepeljük. Ez a kettőség most az elégedetlenség és a hála kettőségében is megnyilvánul. Te saját meggyőződésedhez hűen éled meg a dolgokat.

VÍZÖNTŐ

Átragadhat rád valakinek a lelkesedése és/vagy indulata. Nem mindegy, hogy melyik. Figyelj oda, hogy mit engedsz be, illetve mivel azonosulsz! Kár lenne engedned, hogy valaki más rossz kedve megmérgezze ezt a júniusi hétvégédet…

HALAK

Szombat hajnalra virradóan csodás álmot láthatsz. Ennek jós ereje van. Igyekezz megjegyezni, hogy később megfejthesd az üzenetét. Persze nem kell rágörcsölnöd, mert a tudat alattid bölcs annyira, hogy elegendő időt ad a feldolgozásra.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!