KOS

Az üzletek roskadásig tele vannak karácsonyi cuccokkal. Neked még nincs karácsonyi hangulatod. De a bolygók szerint már fejtörést okoz, az időbeosztás. Kapkodás és idegeskedés helyett szakíts időt egy kis sétára! Jót tesz, ha kiszellőzteted a fejedet…

BIKA

A párod, vagy egy másik hozzád közelálló ember mindent elkövet, hogy vele foglalkozz. Ha nem figyelsz rá, akkor vérig sértődik. Emellett kevés kapacitásod jut másra, vagy önmagadra. Nem baj, ha évezni tudod az együtt töltött időt.

IKREK

Amennyire várod a hétvégét, annyira csalódott leszel, hogy milyen kevés fér bele ebbe a 2 napba. Ezért okosan tennéd, ha nem most akarnád utolérni az egész heti lemaradást, és nem akarnál túlságosan előre szaladni. Maradj a jelenben, és élvezd!

Nem számít, milyen az idő, mindenképp érdemes tenni egy nagy sétát a szabadban a hétvégén (fotó: Shutterstock)

RÁK

A karácsonyi készülődés előhozhatja belőled a gyermeki kreativitást, alkotó vágyat és játékos kísérletezést. A hétvégi bolygóállások pont ezeknek kedveznek. Szóval ne fogd vissza magadat! Tegyél egy kört a boltokban, és gyűjts ötleteket!

OROSZLÁN

Nem ülhetsz otthon ezen a hétvégén. Ne panaszkodj az időjárásra! Öltözz fel melegen, és mozdulj ki! Ha pár órát kirándulsz, vagy kocogsz, vagy biciklizel, kicserélve fogsz haza térni. Úgy fogod érezni, hogy sokkal több energiád lett, mint előtte.

Hirdetés

SZŰZ

A munka - pénz - jövő hármassága fog izgatni egész hétvégén. Mivel ellentmondásos konstellációk lesznek az égen, hol bizakodóbb, hol aggódósabb leszel. Azt ne feledd, hogy a hétvégének a feltöltődésről és kikapcsolódásról kell szólnia!

MÉRLEG

Szombaton még bizonytalan lehetsz, de vasárnap már tudod, hogy mi élvezzen prioritást. Szárnyalni fogsz, ami hihetetlen vonzóvá tesz téged. Ne csodálkozz, ha több meghívást, megkeresést kapsz! Természetesen nem kell mindre igent mondanod.

SKORPIÓ

Szombaton hajnalban egy Nap-Mars együttállás hihetetlen céltudatossá tehet téged. A legyőzhetetlenség érzése fog eltölteni. Csupán azzal kell kalkulálnod, hogy nem mindenki fog veled lelkesedni. Jó lenne, ha nem hagynád visszahúzni magadat…

NYILAS

Békét és kiszámíthatóságot szeretnél. Ám megint közbe jöhet valami. Nem kéne meglepődnöd, mert az utóbbi hetekben folyton ezzel kell szembesülnöd. Akkor jársz jól, ha nem hagyod magad felbosszantani senki és semmi miatt.

BAK

Jól indul a hétvégéd: szombaton délelőtt egy Hold-Plútó együttállás magabiztossá tesz téged. De később ez megbillenhet. Valaki segítséget, vagy tanácsot kér, ami felboríthatja a hétvégével kapcsolatos összes tervedet.

VÍZÖNTŐ

Szabályos vihar előtti csendet tapasztalhatsz szombaton. Jogos, mert vasárnap 4 fényszögből 2 harmonikus, 2 diszharmonikus. Utóbbi igencsak felpaprikázhat. A nehézkes felfogás és a lassú reakció zavar a leginkább. Főleg, ha hatalommal társul.

HALAK

Ez a hétvége pihenésre, lazításra, lustálkodásra alkalmas. Jól tennéd, ha nem terveznél semmi komolyat. Bármit csinálsz, csináld ráérősen! Semmi tragédia nem történik, ha nem leszel kész most. Lesz időd jövő héten, vagy utána…

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. november 13-19.: Ez a hét egészen különleges lesz...

Egészen különleges lehetőségeket jeleznek most a bolygók. Csodaszép napokra számíthatunk ugyanis a második novemberi héten. Érdemes élni a kínálkozó, s talán vissza nem térő lehetőségekkel. S hogy mi mindenre számíthattok? A heti horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!