KOS

Vizes lesz ez a hétvége. Nem azért, mert sok csapadék várható, hanem azért, mert az égen a víz elemi energia dominál. Ennek hatására erősebben ragaszkodsz a szeretteidhez. Jól teszed, ha a hétvégédet nekik adod, velük töltöd.

BIKA

Nagy hibát követsz el, ha ezen a csodás szeptemberi hétvégén nem mész ki a természetbe. Ha elég bevállalós vagy, fürödhetsz is természetes vízben, vagy medencében, vagy jakuzziban. A lényeg, hogy a víz erejével töltődj!

IKREK

Hirdetés
Nem kell folyton a pénzt számolnod. Találhatsz ingyenes programokat. Például nem kerül pénzbe, ha csinálsz pár szendvicset, tejes kávét, fogsz egy plédet, és kimész egy rétre. Csodás idő ígérkezik. Kár lenne a négy fal között maradnod…

RÁK

Ez a te hétvégéd lesz. A Hold a Rákban, a Neptunusz a Halakban a legkedvezőbb fényszöggel kapcsolódnak össze. Persze mindig kerül "légy a levesbe": a Plútó fanyalgó, irigykedő hangokat jelez. Saját érdekedben ne törődj vele!
Ez a hétvége nagyon szépnek ígérkezik (fotó: Shutterstock)

OROSZLÁN

Ez egy tökéletes hétvége arra, hogy lustálkodj. Jó lenne, ha ezt a szabadban tennéd. Jó időt jósolnak. Ráérsz télen otthon dideregni. Még használd ki, és élvezd az őszi napsütést és a simogató, finom szellőt! Jót fog tenni testednek, lelkednek…

SZŰZ

"Azért vannak a jó barátok…" Ez a hétvége barátokkal telik a legvidámabban. Hívd meg őket egy közös sportolásra, vagy grillezésre! Az időjárás még megengedi, hogy kinn legyetek. Mindenképpen éljetek ezzel, amíg csak lehet!

MÉRLEG

Úgy tűnik, végre kicsit optimistábban látod a jövődet. Mintha sikerült volna magadra szólni. Talán rájöttél, hogy a derűlátástól azonnal, már a jelenben jobban érzed magadat. Bölcs észrevétel. Ennek örömére álmodozz, tervezgess!

SKORPIÓ

Ritkán vannak tökéletes hétvégek. Ez a mostani pályázik erre a címre. Minden esélyed megvan, hogy jól érezd magad a bőrödben. A bolygók kimondottan kedvező fényszögeket alkotnak. Kivéve, hogy a Plútó megpróbál csapdát állítani…

NYILAS

Ha nem szeretnél sokat költeni, akkor gondold át, hogy hol spórolhatsz. A bolygók segítenek ezen a hétvégén. Szerencsére nem kell minden élvezetről lemondanod, és nem kell kölcsönkérned. Legyél találékony, és keress ingyenes szórakozást!

BAK

Összehúzott szemöldökkel szemléled, hogy egyesek milyen felszabadultan mulatnak, miközben rajtad a világ terhe. Hagyd abba! Nem te vagy Atlasz: nem kell az egész földgolyót a válladon cipelned. Van, aki könnyedségével segít példát mutatni.

VÍZÖNTŐ

Az ősz, a megváltozott időjárás, a hőmérséklet csökkenése a szervezetednek kihívás. Át kell állnia. Az elmúlt hetek őrületes kánikulája után szabályosan fázol. Vigyázz az egészségedre! Ezen a hétvégén kapcsolj kímélő üzemmódba, és kényeztesd magadat!

HALAK

Imádni fogod ezt a hétvégét. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek garantálják a jó közérzetet. Olyasmit csinálj, amiért tudsz lelkesedni! A kötelességeket hagyd a hétköznapokra! Ez a hétvége legyen a tied, és legyen kedvedre való!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!