KOS

Előjön belőled a gourmand, aki szeretné élvezni a karácsonyi készülődés illatait, ízeit, fényeit, stb. Ennek jegyében elindulhatsz kóstoló túrára, vagy elkezdhetsz próba sütéseket csinálni.

BIKA

Megszáll az ihlet ezen a hétvégén, és alkotni, kézműveskedni támad kedved. Ne fogd vissza magadat! De mielőtt óriási rendetlenséget csinálnál, nézd meg, hogy mire van szükséged: alapanyagok, szerszámok! Utána olvashatsz a neten. Megnézhetsz videót is.

IKREK

Fura érzések kavarognak benned november utolsó hétvégéjén. Szeretnél lustálkodni. Tudod, hogy szükséged van pihenésre. De közben nem hagy békén a munkád. Jobb, ha elintézed, máskülönben folyton ott jársz gondolatban, és nem tudsz lazítani.

A hétvége horoszkópja szerint végre nem kell vitákkal, konfliktusokkal számolnunk (fotó: Shutterstock)

RÁK

Igaz, hogy csak jövő vasárnap kell meggyújtani az első gyertyát az adventi koszorún, de az üzletek már teljes karácsonyi pompában ragyognak. Ez téged arra inspirál, hogy ötlet gyűjtő körútra indulj. Ez egy remek kikapcsolódás lehet a számodra.

OROSZLÁN

Olyan nehéz a jelenben maradni, csak a jelennel törődni, és élvezni a pillanatot. Pedig neked ez a feladatod ezen a csodálatos hétvégén. Tartsd kordában a gondolataidat, és arra figyelj, amit éppen csinálsz! Ezt egy jó kis gyakorlatnak is felfoghatod…

Hirdetés

SZŰZ

Garantáltan jól fogod érezni magadat a bőrödben. Minden adott ahhoz, hogy kapkodás nélkül, a saját tempódban, a terveidnek megfelelően haladjanak a dolgok. Természetesen erre a hétvégére is konkrét listád van arról, amit meg kell csinálni.

MÉRLEG

Nem fog frusztrálni, de ettől még ésszerűsítened kell a kiadásaidat. Ne bántsd magadat! Nem csak te jársz ebben a cipőben. Karácsony előtt szinte mindenki túlzásokba, majd kétségbe esik attól, hogy mennyit költött…

SKORPIÓ

Van valaki, aki mindent elkövet, hogy észre vedd és/vagy kizárólag vele foglalkozz. Tedd meg! Bármit gondolsz róla, a bolygók szerint kellemesen fogsz csalódni. Kiderül, hogy nem jól ítélted meg. Ez zavarba ejtő és tanulságos is lesz…

NYILAS

A közérzeted és a kondíciód egyenes arányban van a hangulatoddal. Ha jót akarsz magadnak, akkor tegyél valamit ezen a hétvégén. Az égi folyamatok szerint az étkezési szokásaid megreformálásával kellene kezdened. Ne várj karácsonyig!

BAK

Ez tipikusan egy olyan hétvégének ígérkezik, amire mindig vágysz: nyugiban teheted a dolgodat. Senki és semmi nem tud kizökkenteni. Persze megpróbálják, de egy gyenge próbálkozás után feladják, és te folytathatod a munkádat.

VÍZÖNTŐ

A bolygók szerint valaki kölcsön akar kérni tőled, ami azért kínos, mert most téged sem vet fel a pénz. Nem szívesen mondasz nemet. A megoldás az lehet, hogy kevesebbet adsz, mint amennyit kér. És kalkuláld be, hogy nem adja vissza belátható időn belül!

HALAK

Rosszul viseled, ha valaki rabolja az idődet. Sajnos ezen a hétvégén ilyesmire kell készülnöd. Az illető igencsak erőszakos, és nem hagyja magát lerázni. Pedig meg kéne húznod a határaidat, mert ennek sosem lesz vége. Vállalnod kell a népszerűtlenséget.

Ez is érdekelhet

1 éves horoszkóp a Nyilasoknak - november 22-én kezdetét veszi a Nyilas hava

A Nyilas jegyében születtél? A Nap november 22-én a jegyedbe lép, és közeleg a születésnapod, amivel egy új egyéves ciklus indul el az életedben. Mi jellemez a csillagjegyed szerint, és mi vár rád a következő esztendőben? Székelyhidi Ágnes asztrológus írásából megtudhatod!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!