KOS

2 nap alatt 5 diszharmonikus fényszögből 1 érint téged közvetlenül. De nem vigasztal, hogy másoknak nehezebb dolga lesz. Jól tennéd, ha olyan elfoglaltságot keresnél, ami eltereli a gondolataidat a problémákról. Pl. sport, kertészkedés, téli dekoráció, stb.

BIKA

Péntek óta érthetetlen feszültség nyomaszt. Nem meglepő, mivel egy ronda bolygóháromszög áll össze az égen, amitől úgy érezheted, hogy mindenki összefogott ellened. Ne válj paranoiássá, és ne hidd, senki sem szeret, nem ért, nem értékel!

IKREK

Hirdetés

Hullafáradtan esel bele a hétvégébe. Minden erődet kiszívta a hét során a sok feladat. Pont emiatt ne tervezz hatalmas dolgokat erre a 2 napra! Legyen fő program a töltődés! Ha nem így teszel, hamarosan le fogsz betegedni. Szóval vedd komolyan!

Az első novemberi hétvége hozhat feszültséget (fotó: Shutterstock)

RÁK

Szeretnél optimistábban tekinteni a pénzügyeidre, de nem nagyon fog sikerülni november első hétvégéjén. Nem baj. Ez is elmúlik. Ha most pesszimista vagy, akkor ne vásárolj, és ne számolgasd a pénzt! Keress ingyenes programokat!

OROSZLÁN

Szinte biztos, hogy nem leszel jól se fizikailag, se érzelmileg. Egy kellemetlen bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, amelynek az egyik csúcsán az érzékeny Oroszlán Hold áll. Ettől érzékeny és sérülékeny lehetsz. Kapcsolj kímélő üzemmódba!

SZŰZ

Muszáj magad mögött hagynod a heti nehézségeket, a megterhelő munkát, a méltatlan konfliktusokat és a hiábavaló érveléseket, ha nem akarsz összerogyni. Túl vagy egy nehéz konstelláción. Most élvezd a hétvégét, és lustálkodj végre!

MÉRLEG

Senkinek sem könnyű mostanában. Tisztában vagy azzal, hogy akik mindenfélét posztolnak, olykor szépítik a helyzetüket. Ne ezzel foglalkozz, hanem azzal, hogy te mitől érezhetnéd magad jobban! Pl. egy barátokkal töltött nevetgélős estétől?

SKORPIÓ

November első hétvégéjén csúcsosodik ki az a feszültség, ami mostanában kerülget téged. Mielőtt bárkinek leordítanád a fejét, számolj ezerig! Vedd észre, hogy a másik nem akar megbántani! Csupán figyelmetlen, önző, hiú, lassú felfogású, stb…

NYILAS

November első hétvégéjén is azt tapasztalod, hogy az emberek többsége ingerült, és keresi, hogy kibe köthet bele. Sajnos egy diszharmonikus bolygóháromszög fokozza a konfliktusok esélyét. Maradj ki mindenféle civakodásból! Ha kell, gyere el onnan!

BAK

A hétvége békéjének a kulcsa a hiúság és önhittség mellőzése. Figyeld meg, hogy azok fognak vitába bonyolódni, akik mindenáron a maguk igazát hajtogatják, és vélt vagy valós sérelmeiket sorolják vég nélkül. Te ne ess ebbe a hibába!

VÍZÖNTŐ

Óriási kihívás lesz ezen a hétvégén, hogy a családoddal ne vessz össze. Több rokonod is átlép egy határt. Nem először. Emiatt te ingerültebben, sőt hevesebben reagálsz. Jobb lenne, ha észre vennéd, hogy a szűklátókör miatt nem várhatsz tőlük mást…

HALAK

Komolyan és hatékonyan tompíthatod azt a feszültséget, amely a közeledben lévők között üti fel a fejét november első hétvégéjén. Nem kell békítened őket. Elég, ha higgadtan és csendesen megkérdezed, hogy mi a cél. Ez kijózaníthatja őket…

Ez is érdekelhet

Erre vártunk régóta: a Szaturnusz elindul előre

A Szaturnusz, a nagy sorsbolygó, az Idő ura hónapok óta hátrált, ami mindannyiunkat türelemre tanított, és komoly életleckéket adott. November 4-én végre előreindul, és ezzel új perspektívák nyílnak meg előttünk. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!