KOS

Kirobbanóan jó formában leszel március első hétvégéjén. Annyi energiád lesz, ami egy egész városnak elegendő lenne. Közben a játékos, tréfás gyermeki éned is meg akar nyilvánulni. Mindezt valami jótékony tevékenységbe kellene fektetned…

BIKA

A családod nagyon várja, hogy legyen rájuk időd. Nem kell mind a két napot velük töltönöd. De ha felugrasz hozzájuk, ne rohanj! Ez a hétvége vidám közös programokra a legjobb. Az időjárástól függőn dönthettek szabadtér mellett, vagy maradhattok otthon.

IKREK

Téged most senki és semmi sem tarthat a négy fal között. Nem érdekel, hogy fúj, vagy esik, neked menned kell. Végre itt van a várva várt március. Ám vigyáznod kell, hogy rétegesen és vízhatlanul öltözz, és lehetőleg ne izzadj meg! Szóval az egészséged megőrzése a feladatod.

Az első tavaszi hétvége csodás pillanatokat hoz (fotó: Shutterstock)

RÁK

Itt egy új hónap. A bolygók szerint érdemes lenne egy új költségvetést készítened március első hétvégéjén. Most derűsen látod a jelent és a jövőt. Ilyen kedvező hangulatban kedvező döntéseket hozhatsz. Nem csak anyagi kérdésekben…

OROSZLÁN

Ez a te hétvégéd. Minden a kezedre játszik. A közérzeted és a hangulatod is kirobbanóan jónak ígérkezik. Okosan kellene kihasználnod, ill. felhasználnod ezt. Keríts sort olyan "nem szeretem" témára, amit halogatsz hetek, hónapok óta!

Hirdetés

SZŰZ

Szeretnél, de nem tudsz teljes szívből lelkesedni a márciusért. Sokat javíthatsz a hangulatodon, ha veszel pár tavaszi virágot, és olyan helyre teszed, ahol folyton rátéved a szemed. Emellett egyél nyers zöldséget, gyümölcsöt! Ez sokat segíthet, mert most csak a hozzáállásodon kell javítanod, a többiről az égiek gondoskodnak.

MÉRLEG

A barátok nyaggatnak, hogy csatlakozz hozzájuk. Az égi folyamatok szerint jól tennéd, ha igent mondanál nekik. Hiába érzed fáradtnak magad. Velük teljesen kikapcsolódhatsz, és feltöltődhetsz. Ha otthon maradsz, csak kattog tovább az agyad… Ha viszont elmész, csodás élményeid lesznek!

SKORPIÓ

Március első hétvégéje tökéletesen alkalmas arra, hogy kitaláld, megtervezd a jövődet. Ez mindent érint: karrier, magánélet, ingatlan ügyek, stb. Bármi, ami foglalkoztat mostanában. Érdemes lenne leírnod ezeket. Főzz egy illatos teát, és szánj időt erre! Megéri…

NYILAS

Nem lehet veled bírni ezen a hétvégén. Az égi történések kifejezetten inspirálóan, sőt felvillanyozóan hatnak rád. Végre itt a március, és vele lassan megérkezik a tavasz. Ezt köszöntheted tavaszi virágokkal. Ezeket tartsd a lakásodban, mert kinn még megfagynának.

BAK

Valamit nagyon szeretnél megvenni? Úgy tervezted, hogy majd márciusban? Na, itt a március. Az égi folyamatok szerint most megvehetnéd. De csak akkor tedd meg, ha lelkiismeret-furdalás nélkül képes vagy! Máskülönben marcangolni fogod magad…

VÍZÖNTŐ

Szerelmes hangulatban leszel egész hétvégén. Ha van párod, akkor ennek ő a nagy nyertese. Elhalmozod kedvességgel. Ha még nincs párod, akkor most összefuthatsz vele. Persze ehhez az kellene, hogy kinyisd a szemedet és szívedet. Hidd el, megéri!

HALAK

Március első hétvégéje a tavasz illúzióját hozza. Csicseregnek a madarak, és néhány szélvédett, napos kertzugban nyílnak a virágok, de ettől még tartja magát a tél. A te hangulatod kizárólag attól függ, hogy melyikre fókuszálsz…

Ez is érdekelhet

Márciusi havi horoszkóp: sorsfordító változásokat hoz a Szaturnusz és a Plútó jegyváltása

Március 7-én Szaturnusz, a nagy sorsbolygó vált jegyet, 23-án pedig a Plútó - hatalmas energiák hoznak nagy változásokat március folyamán. S mi minden vár az egyes csillagjegyekre? A márciusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!