KOS

Kivételesen engedd meg, hogy ezen a hétvégén a másik döntsön! Nem kell folyton neked kontrollálnod a dolgokat. Közben a pénz aggaszthat. Egy merev fényszög szerint túl mereven és görcsösen ítéled meg a helyzetet. Pedig nem kéne…

BIKA

Valakire vagy valamire nagyon számítottál, és most derül ki, hogy nem jön össze. A csalódás az egész hétvégédre rányomhatja a bélyegét. Pedig te is tudod, hogy kár lenne emiatt elrontanod ezt a 2 napot. Inkább szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet!

IKREK

Szombaton és vasárnap is lesz számodra kedvező fényszög az égen. Ezektől szabályosan fellélegezhetsz. Valamiféle nyomasztás megszűnik, lekerül rólad. Ettől könnyebbnek érzed magad. Apropó hogy állsz az ünnepek alatt felszedett plusz kilók leadásával?

RÁK

Annyi mindent megfogadtál, terveztél el szilveszterkor. Köztük volt az otthonoddal kapcsolatos pár dolog. Ez a hétvége alkalmas lenne arra, hogy neki láss. Nem muszáj mindkét napot erre áldoznod, de fogj hozzá! Elégedettséggel fog eltölteni az eredmény.

A hétvége horoszkópja január 14-15. (fotó: Shutterstock)

OROSZLÁN

Nem kéne otthon gubbasztanod ezen a januári hétvégén. Már tart a farsangi időszak, és az égi folyamatok is támogatják, hogy szórakozz, kikapcsolódj! Jót tenne neked, ha kicsit elterelnéd a figyelmedet a hétköznapok gondjairól…

Hirdetés

SZŰZ

Mindennél jobban vágysz egy laza hétvégére, de ez csak akkor fog sikerülni, ha képes vagy lazítani. Nem a körülmények és/vagy emberek hozzák a lazítást, hanem belőled indul ki. Szerencsére most kapsz segítséget vidám programok formájában.

MÉRLEG

Ez a te hétvégéd lesz. Most minden összejön. Természetesen csak akkor, ha nyitott maradsz. Ugyanis jöhet olyan esemény, amivel nem kalkuláltál. Mielőtt nemet mondasz, elutasítod, vizsgáld meg, hogy miről maradsz le! Csak ez után dönts!

SKORPIÓ

Egyik rokonod, vagy a párod fafejűsége miatt újra kell gondolnod a hétvégi teendőidet. Bosszankodás helyett próbáld megérteni, hogy miért viselkedik így! Hidd el, nem veled akar kiszúrni! Amint ezt meglátod, könnyebb lesz elfogadnod…

NYILAS

Ezerrel pörögsz, és ezt várod el a környezetedtől is. Főleg a barátaidtól. Nem érted, ha ők nem akarnak nyüzsögni, és bulizni. Szerinted ők csinálják rosszul. De szerintük te. Jó lenne, ha ebből nem lenne vita. Nélkülük is kimozdulhatsz, és érezheted jól magad.

BAK

Januárban mindenki spórolós üzemmódra kapcsol. Érthető, de nem szabad túlzásba vinni ezt sem. Ahogy az év elejei leértékeléseken való esztelen bevásárlást sem. Neked most az a dolgod, hogy megtaláld a kettő között az arany középutat…

VÍZÖNTŐ

Nagyszerű égi folyamatok nagyszerű hétvégét ígérnek neked. Már vége az utószilveszterezésnek, de itt a farsangi időszak, ami újabb ürügyet szolgáltat a bulizásra. Nézz körül, és keress kedvedre való társaságot, eseményt!

HALAK

Bánt valami egy ideje. Ezen a hétvégén nem bírod tovább, és szeretnéd tisztázni. Jobb lenne, ha ezt szombaton délelőtt tennéd meg. Mivel vasárnap hajnalban dupla kellemetlen fényszög nem a megegyezést, hanem a vita elmérgesedését mutatja.

Ez is érdekelhet

Irány előre! - a Mars január 12-én végre előreindul

Január 12-én Mars 2 és fél hónapos hátrálás után végre elindul előre. Ez beindítja az elakadt dolgainkat, és hatalmas energiát ad. Szóval irány előre!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!