KOS

A szombati újhold új hobbi lehetőségét szimbolizálja. Itt az ideje, hogy valami újba vágd a fejszédet. Legyél merész! A Vízöntő újhold abban segít, ami a szokásostól, a "normálistól" eltér. Barátokat is hívhatsz, hogy csatlakozzanak.

BIKA

Hétvégén sem tudod letenni a munkát. Legalábbis fejben ott vagy. Ez addig nem baj, amíg a tervezgetésről szól, és nem az aggodalomról. A szombati újhold új ötleteket hozhat, sőt új távlatokat nyithat meg előtted. Amennyiben felemeled a fejedet.

IKREK

A szombati újhold a kínai holdújév kezdete. Ezt keleten sokan megünneplik. Ezáltal növelik az újhold erejét. Vagyis vétek lenne kihagynod azt a nagyszerű lehetőséget. Fogalmazz meg új feladatokat, készíts új terveket, tűzz ki új célokat!

A hétvége horoszkópja szerint most érdemes új célokat megfogalmazni (fotó: Shutterstock)

RÁK

Sokszor megijedsz, amikor mások lelkesednek, széles gesztusokkal beszélnek, miközben te nem érzed ugyanazt a motivációt. Ez fordulhat elő ezen a hétvégén a szombati újholddal kapcsolatosan is. Ne félj, nem maradsz le semmiről. Egyszerűen csak fogalmazd meg magadnak, mit szeretnél elérni.

OROSZLÁN

Kapkodhatod a fejedet. Csomó új impulzus ér az újholdnak köszönhetően. Nem kell mindre reagálnod. Nincs dolgod minddel. De nem árt nyitottnak maradnod, mert előre nem tudhatod, hogy mivel, kivel lesz hosszabb távon dolgod…

Hirdetés

SZŰZ

A tél kellő közepén a szervezeted szomjazza a friss, vitamindús ételeket, italokat. Keress a neten új ötleteket, ízeket, recepteket! Az újhold számtalan újításra ad lehetőséget. Jót tenne neked a kísérletezgetés. Legyél bátran újító ebben is. A Vízöntő újholddal új periódust nyithatsz, és újrafogalmazhatod, mik a legfontosabb céljaid.

MÉRLEG

A szombati újhold azzal szembesít, hogy meg kell reformálnod életed több területét. Kezdd a kreativitással! Addig, amíg nem tudod felerősíteni magadban az ötletelést és a derűt, nem fog menni semmi. Játékosan ez könnyebb.

SKORPIÓ

Ne lepődj meg, ha a családod új ötlettel áll elő! Hajmeresztőnek fogod találni elsőre. De megváltozhat a véleményed, ha több információd lesz. Semmiképp se forrázd le a rokonod lelkesedését, mert meg fog haragudni rád. Ez felesleges lenne…

NYILAS

Itt van egy új hétvége, ami új esélyt hoz neked arra, hogy új helyet látogass meg. A szombati újhold pont az újításnak kedvez. Egy kisebb kirándulás jót tenne testednek, lelkednek. Nem kell egyedül menned. Hívhatsz barátokat, szomszédokat…

BAK

Szombaton fáradtnak és demotiváltnak érezheted magad. Szerencsére ennek véget vet a Hold jegyváltása és a szombat késő esti újhold. Keleten most ünneplik a holdújévet, ami nálunk szombatra, náluk vasárnapra esik az időeltolódás miatt.

VÍZÖNTŐ

Szombaton (magyar idő szerint 21:54-kor) lesz újhold a Vízöntőben, ami számodra az év legerősebb hatású újholdja. Ilyenkor tudsz a legjobban újítani. Ha szilveszterkor nem tűztél új célokat, akkor most mindenképpen tedd meg! Meglátod, siker kísér.

HALAK

A szombati újhold szerint nem kell minden gondolatodat, érzésedet, tervedet megosztanod a környezeteddel. A titkolózás nem egyenértékű a hazugsággal. Nem kell attól tartanod, hogy valakit becsapsz. Csak még tartsd meg magadnak!

Ez is érdekelhet

Irány előre! - a Mars január 12-én végre előreindul

Január 12-én Mars 2 és fél hónapos hátrálás után végre elindul előre. Ez beindítja az elakadt dolgainkat, és hatalmas energiát ad. Szóval irány előre!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!