Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken félárnyékos telihold lesz, ami bizony alaposan összekuszálhatja a szálakat. Sok feszültség, félreértés terheli ezt a napot és a kapcsolataidat. Tudatosítsd magadban, hogy milyen hatások érnek, és ma ne vegyél semmit komolyan, pláne ne a szívedre!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A telihold a Skorpió jegyében jön létre, és önelemzésre késztet. Értékes felismeréseid lehetnek, főleg, ha most tényleg az intuitív tudásodra hallgatsz. Ma a közlekedésben legyél óvatos, ha lehet, akkor inkább ne vezess.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A félárnyékos telihold mindenben, így a kommunikációban is zavart okozhat. Ne vedd túl komolyan se önmagad, se a másikat - most sajnos jobban sebeznek a megjegyzések, mint egyébként. Törekedj a kompromisszumra!

Ikrek havi horoszkóp

Fotó: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Rosszul kezdődik ez a nap, mindjárt nemet kell mondanod valakinek. Jobb, ha már az elején erőt veszel magadon, és elejét veszed a későbbi vitáknak. A makacsság néha erény is lehet, főleg, ha tényleg lehetetlen a kérés, amit neked szegeztek.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Igyekezz tisztába lenni önmagaddal, és azzal, hogy mit akarsz az élettől, tűzd ki céljaidat! Legyél nyitott az új ötletekre, mert minden, amibe most belefogsz, jelentős hasznot fog hozni a jövőben.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Bizonytalanul kezdődik a nap a félárnyékos telihold miatt, vigyázz, az időhúzásnál most csak a kapkodás lehet rosszabb. Ha nem vagy biztos valamiben, ne szégyellj tanácsot kérni egy olyan embertől, aki járatosabb a témában.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kissé borús a hangulatod, egyszerűen magányosnak és elhagyatottnak érezheted magad. Tudd be ezt a félárnyékos telihold hatásának, mert gyakorlati oka ennek nincsen. Talán csak annyi, hogy kevésbé kellene stratégiákat készítened. Ha hagyod, hogy az érzelmei vezessék, boldogabb lehetsz.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon izgalmas hatások érnek ma, oszd be jól az energiáidat. Van valaki a környezetedben, aki nagyon figyel rád, és csak visszajelzésre várna. A vonzalomról kiderülhet azonban, hogy mélyebb, mint amilyennek gondolnád.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nagyon felpörögnek az események, sok megkeresést, információt kapsz, és bár te egyébként bírod a gyűrődést, azért ez most picit több a soknál… Tudatosan kerüld ma a nagy indulatokat, érzelmeket, és próbálj higgadt maradni.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek spirituális ébredést hoz a félárnyékos Skorpió telihold

A Skorpió-telihold nagy lelki energiákat mozgósít mindenkiben. A megérzéseink, intuícióink hihetetlenül erősek lesznek, ezekre most érdemes nagyon figyelni. 4 csillagjegynek olyan felismerései lesznek, amik elindítják őket a spirituális ébredés felé.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nehéz nap vár rád, szinte beleveszel a sok tennivalóba. Pedig néha lazítani is tudni kell. Talán nem baj, ha egy kicsit rendetlenebb az otthonod, csak a lelked legyen békésebb. Ma szánj időt a feltöltődésre!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Egy különleges találkozásra kerülhet sor a mai napon. Ez akár sorsfordító is lehet az életedben, csak vedd észre az illetőt. A sors útjai most tényleg kifürkészhetetlenek, de valami különös kanyar folytán mégis összehoznak az illetővel.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Magánéleted folyamatos változásokon, viharokon megy keresztül mostanában. Úgy érzed, folyton olyan választások elé kényszerülsz, amikben lehetetlen jól döntened. Ma mégis meg kell próbálnod. Sikerülni fog.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Májusi kínai horoszkóp: izgalmas fordulatokat hoz a Kígyó hónapja

Mi minden vár az egyes csillagjegyekre a kínai asztrológia szerint? Május a Kígyó jegy uralma alá tartozik, ami komoly változásokat jelez!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!