Milyen tulajdonságokat kölcsönöz Yezalel ezeknek az Ikrek szülötteknek?

Legfőbb jellemzőjük, és egyben kardinális életfeladatuk az önmagukhoz való hűség, és az önazonos létezés megteremtése.
Az önfejlesztés és önismeret különösen fontos szerepet kap életükben, ehhez általában élményekben és fordulatokban gazdag sorsvonal társul.

Számtalan próbatétellel és érzelmi-erkölcsi akadállyal találják szemben magukat, és nem ritkán hoznak olyan döntést, melyet később megbánnak. Azonban igyekeznek elkövetett hibáikból levonni a tanulságot, és lelkileg megerősödve, tapasztaltabban kerülnek ki még a legkomplikáltabb helyzetekből is.

Ez az angyal óv minket a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Jellemző rájuk, hogy életszakaszonként akár gyökeres személyiség- és viselkedésváltozásokra képesek, ők maguk azonban ezt fejlődésként fogják fel, nem pedig önelvesztésként - ebben pedig igazuk is van. Remekül érzik, hogyan kell az idővel összhangban cselekedni, próbálják megélni a jelen pillanat varázsát.

Segítőkészek, igazi megbízható barátok, akiknek mindig van néhány motiváló szó a tarsolyukban, mellyel környezetüket lelkesíthetik. A korlátokat és a túl szűk mozgásteret nehezen viselik, személyes szabadságuk igen fontos számukra. Képesek áldozathozatalra és komoly kompromisszumokra is, de ehhez rendkívül erős érzelmekre van szükségük- vagy megfelelő észérvekre.

Ez is érdekelhet

Pünkösd: az egyik legjelentősebb keresztény ünnep

Húsvét után 50 nappal van Pünkösd, mely a Karácsony és Húsvét után a harmadik legjelentősebb keresztény ünnepnek tekinthető. De valójában mire is emlékezünk meg e két napon, mely idén május 19-20-ra esik?

Hirdetés
Tovább olvasom

A valódi szeretet számukra csak szabadon virágozhat, viszont ha egy kapcsolaton belül ezt megadják nekik, és személyiségfejlődésük is biztosított, hihetetlenül kitartóak és hűségesek lehetnek - lélekben mindenképpen. Olyan típusok, akikre nehéz haragudni, hiszen bájuknak és belátási képességüknek köszönhetően jóvá tudják tenni tévedéseiket.

Miben kérhetjük Yezalel segítségét ezekben a napokban?

• Yezalel a támogatónk minden olyan helyzetben, ahol önmagunk megtalálása a fő cél. Ha úgy érezzük, a külvilágból fakadó erők ellentétes irányba húznak bennünket, és szeretnénk önazonos döntéseket hozni.

• Párkapcsolaton és családi szférán belül Ő segíthet kivívni az egészséges mértékű személyes szabadságot, és optimális egyensúlyt teremteni a szabadság és kötődés végletei között.

• Önfejlesztésnél Yezalel támogatásával gyorsabban haladhatunk, könnyebben alkalmazkodhatunk a változásokhoz tudatunk folyamatos tágulásával.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!