Mi jellemző e Bika szülöttekre?

Achaiah legfontosabb tulajdonsága a türelemre tanítás, és a lépésről lépésre való építkezés fontosságának megmutatása. Nem a gyors, múlandó sikerek elérését támogatja, hanem a szorgalommal, kitartással megalkotott sikert. Segít az ésszerű célok kitűzésében, melyek illeszkednek egyéniségünkhöz.

Ezek a Bika szülöttek szorgalmasak, kitartóak, fejlett intuíciójuk és tudásszomjuk sikereik elsődleges kulcsa.
Életútjuk során fokozatosan tanulják meg a türelem és időszerű kivárás fontosságát, számos olyan élethelyzettel találkoznak, mely csak ennek köszönhetően oldható meg.

A Türelem angyala védelmez a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Míg belül feszíti őket impulzivitásuk és tettvágyuk, kívülről higgadtnak és megfontoltnak tűnhetnek. Igazságérzetük erőteljes, felelősségteljes vezetők és remekül alkalmazkodó munkaerők. A biztonságos, kiszámítható családi és magánéleti háttér nagy jelentőséggel bír számunkra, ez adja azt a biztonsági hálót, mely nélkülözhetetlen a kihívások felvállalásához. Ha rendezett a hátországuk, igazán nagy volumenű eredmények elérésére is képesek, azonban ha mindez hiányzik, hosszas útkeresés jellemzi őket.

Amiért sokat dolgoztak - legyen szó párkapcsolatról vagy szakmai eredményekről-, ahhoz foggal- körömmel ragaszkodnak, és rengeteg energiát fektetnek körülményeik stabilizálásába. Ami nehézséget okoz számukra, az az elengedés: nem könnyen ismerik be, ha valamiről le kell mondaniuk, a mulandóság gyakran okoz fájdalmat nekik.

Szeretetük és szerelmük kitartó, nem riadnak vissza a kapcsolaton belül felmerülő problémáktól. Igyekeznek minden tőlük telhetőt megtenni, hogy a nehézségeket, feladatokat megoldják, sokszor mások terheit is magukra veszik ennek érdekében. Ha lelkük mélyén bizonytalanok is, igyekeznek erősnek mutatkozni a legnehezebb helyzetekben.

Hirdetés

Miben kérhetjük Achaiah segítségét ezekben a napokban?

• Minden olyan élethelyzetben, ami extrém türelmet és alkalmazkodási készséget kíván meg tőlünk, hozzá fohászkodhatunk kitartásunk megőrzéséhez.

• Achaiah támogatja a már elért eredményeink megszilárdítását, illetve emlékeztet bennünket egy fontos törvényre: " Ami valóban hozzánk tartozik, azt nem veszíthetjük el. Amit elveszítünk, azt valójában sosem birtokoltuk."

• Segít megszelídíteni impulzív és heves lényünket, korrigálja személyiségünk vehemens oldalát - ezáltal minden téren maradandó sikereket érhetünk el.

Ez is érdekelhet

Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21.

2024. április 21-én Jupiter és Uránusz együttáll a Bikában. Legutóbb 1941-ben találkozott a Jupiter az Uránusszal a Bikában. Alapszabály az asztrológiában: minél ritkább egy konstelláció, annál nagyobb jelentőséggel bír. Most olyan felismeréseink lehetnek, amik a biztos alapot rendítik meg, és ezzel adnak új esélyt. Legyünk tisztában vele, hogy nem kicsi a tét, sem egyéni, sem kollektív szinten... Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!