Mi jellemzi ezeket a Bika szülötteket?

Haziel az irgalmasság, megértés és segítőkészség képviselője.
Bár e Bika szülöttek alapvetően szenvedélyes típusok, intenzív hajtóerejük mellett az empátia és ítélkezéstől mentes hozzáállás is megjelenik.
Céljaikért keményen küzdenek, ugyanakkor azok elérése érdekében nem akarnak keresztültaposni senkin, figyelembe veszik mások határait és érdekeit is.

Megjelenésük karizmatikus, valamiféle nehezen definiálható erő és határozottság árad belőlük- a látszat ellenére azonban ritkán egocentrikusak, bár tisztában vannak különlegességet sugárzó karakterükkel, nem érzik magukat felsőbbrendűnek.
Szívesen törődnek embertársaikkal, gyakran magukra veszik mások feladatait is.

Az Irgalmasság angyala védelmez minket a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Megbízható barátok, szeretteikért a végsőkig kiállnak. Ha valamiért vagy valakiért lángra lobbannak, eltántoríthatatlanul hajszolják szenvedélyük tárgyát, lelkesedésük pedig inspirálóan hat környezetükre.

Nem kedvelik a pletykát és a rosszindulatú megnyilvánulásokat, igyekeznek elhatárolódni az energetikailag lehúzó közegtől, helyzetektől.
Optimista beállítottságúak, azonban a passzív csodavárás nem jellemző rájuk, sem pedig a túlgondolkodás. Jelmondatuk a következő lehetne: "A tett halála az okoskodás".

A szavahihetőség és önazonosság nagyon fontos számukra, az őszinteséget minden formában értékelik és jól kezelik. Könnyebben elfogadnak egy önmagát felvállaló, megosztó karaktert, mint a képmutatást és színjátékot.
A megbocsájtás képességét és fontosságát fokozatosan tanulják meg életükben.

Hirdetés

Mivel a gyermeki tisztaság is Haziel angyalhoz kapcsolódik, e Bikák lényétől nem áll távol a játékosság, vidámság, olykor pedig az infantilitás- ennek árnyékos oldalát, mely például a naivitás, életük során korrigálni próbálják.

Miben kérhetjük Haziel segítségét ezekben a napokban?

• Olyan helyzetekben, ahol feltétlen szükség van a megbocsájtásra, illetve az ítélkezésmentes hozzáállásunkra és megértésre- konfliktusok elsimításában Ő támogat bennünket.
• Ha úgy érezzük, negatív energiák és szellemi fejlődésünket hátráltató személyek vesznek minket körül, és szeretnénk kiszakadni a visszahúzó körülmények fogsága alól. Amennyiben a kilépés nem lehetséges, megkaphatjuk Hazieltől az alkalmazkodáshoz szükséges erőt.
• Hozzá fohászkodhatunk, ha mások megbocsájtását kérjük, és jóvá szeretnénk tenni korábban elkövetett hibáinkat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!