Mi jellemzi e Bika szülötteket?

Aladiah a kegyelem, együttérzés és feloldozás angyalaként számos nehézségen átsegíti a nem éppen könnyű sorsfeladatokkal megáldott Bikákat. Életutuk során rengeteg személyes megtapasztalásra tesznek szert, melyet aztán tanításként továbbadnak szűkebb és tágabb környezetükben egyaránt.

Aladiah-hoz társítják a függőségekkel való küzdelmeket, legyen szó akár testi, mentális vagy érzelmi béklyókról.
Sokukra jellemző, hogy hosszú időn át sorsszerűnek vélt, bumerángként visszatérő élethelyzetekkel birkóznak, melyek aztán a megfelelő időben mégis megoldódnak - általában amikor az ehhez szükséges személyiségjegyek a próbatételek következtében kifejlődnek.

Aladiah vigyáz ránk a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Aladiah támogatja a bármilyen szempontból hátrányos helyzetben lévőket, e Bikák útjuk során megtanulják: "Nem az számít, ki honnan jött, hanem az, hogy hova tart" . Saját magukat nem mindig titulálják mentálisan erősnek és kitartónak, hiszen sokszor bizonytalanok és érzelmileg befolyásolhatóak, ugyanakkor eredményeik végül nagyon is visszaigazolják lényük szívósságát és tűrőképességük megtérülését.
Látszólag erős egójuk csak álarc, náluk gyakran kap a vétkes fél második esélyt még súlyos konfliktusok után is- számunkra fontosabb az építhető jövő ideája,mint saját sérelmeik dédelgetése.

Ez is érdekelhet

Májusi pénzhoroszkóp 2024.: bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusban együttáll a Jupiter (Nagy szerencse bolygója) és a Vénusz (Kis szerencse planétája), ami csak évente egyszer történik meg, és az ígéretek szerint rengeteg áldást hoz magával. A Jupiter a hónap végén pedig jegyet vált, és átlép az Ikrekbe, ami komoly fodulatokat jelez.

Tovább olvasom

Ugyanezt a megértést és empátiát másoktól maguk is szívesen veszik, pláne, hogy számukra nagyon fontos lelki történéseik kibeszélése, megosztása - ez feltétlenül szükséges ahhoz, hogy komplikált érzelmeiket rendszerezni tudják, és elinduljanak a gyógyulás felé.
Kiváló munkaerők és segítők, feladataikat igyekeznek szívvel- lélekkel végezni, ebben esetleg csak olykor ingadozó lelkiállapotuk hátráltatja őket. Csupaszív, csupa lélek emberek, akik emellett hihetetlen belső erővel bíró, jég hátán is megélő csodabogarak.

Hirdetés

Miben kérhetjük Aladiah segítségét ezekben a napokban?

• Ő a függőségek legyőzésének egyik leghatalmasabb erejű angyala: bármilyen, akár évek- évtizedek óta fennálló testi- lelki függőségtől szeretnénk megszabadulni, ő támogat bennünket utunkon. Kitartást és rettenthetetlenséget kölcsönöz, választott irányvonalunkon oltalmaz bennünket.

• Ha úgy érezzük, túl sok megpróbáltatáson mentünk keresztül és fogytán az erőnk, Aladiah energiával tölti fel lelkünket, mely utunk folytatáshoz szükséges. Sőt, nem pusztán kitartásra buzdít, a végső megoldást is felfedheti számunkra.

• Ő a protektora minden tanítónak, segítőnek, gyógyítónak, illetve közösségi érdeket célzó tevékenységeknek: hozzá imádkozhatunk ilyen jellegű terveinkkel kapcsolatban.

• Amennyiben megtörtünk, és égi vagy földi igazságszolgáltatásra, kegyelemre vágyunk.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!