Mi jellemző e Halak szülöttekre?

Rochel legfontosabb feladata a karmikus kiegyenlítődés elősegítése, és az érdemek szerinti lét támogatása.

Akik ebben a pár napban jöttek világra, nagy hangsúlyt fektetnek az igazságos bánásmódra és cselekedeteik következményeinek megfontolására. Ők azok, akik életútjuk során számtalan módon tapasztalják meg a karma működését, és a sors kiegyenlítő erejét.

Fiatalkorukban jellemző lehet rájuk a kevésbé felelősségteljes magatartás, ugyanakkor a későbbi években szembesülnek a mondással: "Ki mint vet, úgy arat" .

Ha odafigyelnek a jelekre, és életük történéseit magasabb perspektívából kezdik szemlélni, különleges bölcsességre tehetnek szert, melyet remekül kamatoztathatnak életútjuk során.

A Karmikus kiegyenlítődés angyala vigyáz ránk a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Jellemző rájuk, hogy a szükséges tanulságot csak a szituációk ismétlődése után tudják elsajátítani- emellett Ők azok, akik mindig újabb esélyt kapnak a dolgok korrigálására.

Hirdetés

Szintén gyakori, hogy elfeledettnek hitt személyek, helyzetek újra és újra felbukkannak e Halak szülöttek életében, ez annak a jele, hogy egy adott leckét még nem oldott meg az illető.

Középkorukra általában megéléseiknek köszönhetően megértik a karma törvényeit, és érdemeik szerinti életet élhetnek.

Idővel igazságos és a valódi értékeket kereső emberré válnak, akikre a környezetük is felfigyel.

Gyakran titulálják őket az átlagnál szerencsésebbnek, különleges karizmájuk nagy hatást gyakorol a külvilágra. Ez csak abban az esetben alakul másképp, ha a Halak szülött fejlődésképtelennek bizonyul.

Rochel a szerencsével, családi örökségekkel és nem várt támogatásokkal is összefüggésbe hozható.

Sokan kapnak olyan családi , vagy egyéb személyes kapcsolatnak köszönhető segítséget, mely meghatározhatja az életüket.

Sosem feledkeznek meg azonban az "adok- kapok" elvről: ha segítséget kapnak, ők maguk is igyekeznek ezt jócselekedetekkel meghálálni.

Miben kérhetjük Rochel segítségét?

  • Ha elvesztettünk vagy elloptak tőlünk valamit , esetleg elidegenítettek tőlünk valakit, és szeretnénk, hogy visszakerüljön hozzánk. Amennyiben ez nem lehetséges, egy kompenzáló jellegű, akár az elveszített dolognál is magasabb minőségű elem találjon meg bennünket.
  • Rochel támogatásáért fohászkodhatunk, ha szeretnénk igazságos elbírálásban részesülni, és úgy érezzük, eddig nem valós értékeink szerint ítéltek meg bennünket- illetve, nem belső lényünkhöz méltó életet kényszerültünk élni.
  • Ő segít megőrizni mindazt, ami valóban hozzánk tartozik, bármiről legyen is szó.
  • Rochelhez imádkozhatunk, ha örökséggel vagy jelentős pénzösszeggel kapcsolatos problémáink adódnak.

Ez is érdekelhet

Március havi horoszkóp 2024: jön a tavasz

Márciusban meglehetős sok változást jeleznek a bolygók, sőt félárnyékos holdfogyatkozásra is fel kell készülni. Ám az kétségtelen, hogy visszavonhatatlanul itt a tavasz! Vajon mit jelez a márciusi horoszkóp? Íme minden fontos részlet.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!