Tünde 35 éves, 12 éves kislányát, Lillát egyedül nevelő anyuka. Az utóbbi évei minden szempontból küzdelmesen teltek: nagy nehézségek árán ki tudott lépni a megromlott házasságából, amelyben férje birtoklási- és kontrollmániája, beteges féltékenysége teljesen megkeserítette az életét.

Bár családi segítséggel sikerült különköltöznie és elválnia, közös kislányuk miatt a kontakt fenntartása elkerülhetetlen volt. Tünde úgy érezte, volt férje, Olivér még a távolból is minden lehetőséget igyekszik megragadni, hogy irányítása alatt tartsa az életüket.

Bántalmazó kapcsolat

Szinte folyamatosan egy láthatatlan, sötét energetikai "pórázt" érzett önmagán, ami korlátozza a mozgásterét - bár gyakorlatilag elvált, mégsem érezre szabadnak magát.

Tünde nagyon szeretett volna újra társat találni, de kezdődő kapcsolatait Olivér viselkedése gyakorlatilag csírájában szétzúzta. Lányuk láthatását illetően sem volt együttműködő, mindent elkövetett, hogy Tündének esélye se legyen új életet kezdeni.

Tünde már több, mint 2 éve elvált, de úgy érezte, a helyzete és a lelkiállapota egyre csak romlik - kilátástalannak érezte a jövőjét.

Hirdetés
Olivér mindenben korlátozta Tündét és betegesen féltékeny volt (fotó: Shutterstock)

Új partner

A teljes reménytelenség pillanatában csodával határos módon változni kezdett a helyzet: Olivérbe beleszeretett egy gyönyörű, fiatal lány, aki imádatával és rajongásával levette a férfit a lábáról. A sors furcsa fintora, hogy Klaudia, az új kedves Olivérhez hasonlóan extrém módon féltékeny volt - többek közt Tündére is -, és beteges, manipulatív eszközökkel kezdte eltávolítani párját a volt családjától. Kezdetben Tünde repesett az örömtől, egyre szabadabbnak és boldogabbnak érezte magát.

Klaudia azonban párja egész múltjára féltékeny volt, Olivér kislányát is teljesen el akarta szeparálni kedvesétől. Ennek érdekében valótlan történeteket talált ki, és kegyetlen rágalmakkal illette Lillát.
Tünde és Lilla kapcsolata Olivérrel szinte teljesen megszakadt, ez hosszú hónapokig így is maradt.

Egy nap ex anyósa telefonhívására ébredtek: az idős asszony síró , megtört hangon arról tájékoztatta őket, hogy kölcsönös tettlegességig fajult egy féltékenységi dráma Olivér és Klaudia között, fia pedig testi sérülései miatt kórházban fekszik.

A fejlődés lépcsői

Tünde abban a pillanatban nem érzett haragot, inkább csak részvétet és sajnálatot, Lillával úgy döntöttek, meglátogatják a kórházban Olivért.

Volt férje könnyei potyogni kezdtek, mikor meglátta őket, és a következőket mondta:
"Sajnálom, hogy hosszú időn keresztül bántottalak Titeket. A saját bőrömön tapasztaltam, mit élhettetek át mellettem. Bocsássatok meg nekem, szeretlek Titeket!"

Az a pillanat egyfajta szabadító feloldozásként hatott Tündére - tisztán látta és megértette, volt férje életében a karmikus kiegyenlítődés folyamata zajlik.

Nem kívánt rosszat Olivérnek, de egyértelműen felfedezte a történések mögött a sors rendező hatalmát.
Az eset után 2 hónappal Tünde megismerkedett egy elvált férfival, akivel azóta is ígéretesen alakul a kapcsolatuk.

Olivér teljesen megváltozott, Lillával rendszeresen találkozik. Tündéhez is barátságosan közelít - a kemény életlecke végül elhozta a vágyott békét közöttük.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!