Imamiah a lelkiismeret, hiteles önismeret és megbocsájtás őrangyala. Segítséget nyújt abban, hogy reálisan értékeljük korábbi cselekedeteinket, és képesek legyünk megbocsájtani másoknak és saját magunknak. Beismerni tévedéseinket olykor nagyon nehéz, de szellemi fejlődésünkben és emberi kapcsolatainkban mérföldkövet jelenthet a tisztánlátás, és a hibáink kijavítására irányuló szándék.

Érzékeny emberek születnek ekkor

Azok, akik ebben a néhány napban születtek rendkívül érzékenyek lehetnek, hektikus érzelmeiknek köszönhetően néha túlságosan is impulzív módon reagálnak helyzetekre.
Ugyanakkor nem áll szándékukban megbántani másokat, csupán nehezen kontrollálják az érzelmi megnyilvánulásaikat.

Imamiah az önsimeret angyala (fotó: Shutterstock)

Feladatuk az egó és irányítási vágy felszámolása, lelkiismeretességük nagy segítséget nyújt ebben.
Képesek sokáig rágódni a múlton, de büszkeségüket leküzdve a szituáció alapos kielemzése után tudnak bocsánatot is kérni.

A belső béke elérése

Imamiah patronáltjai általában hosszú önismereti utat járnak be, jellemük az évek előrehaladtával egyre kifinomultabb és nemesebb lesz - a tisztaság, belső béke és álarcoktól mentes lét elérése kellő önfejlesztéssel megvalósítható.

Imamiah különleges karizmát és vezetői képességeket adhat. Tolerancia, kimértség, tisztelet és lojalitás: ezek a tulajdonságok szükségesek ahhoz, hogy egy közösséget lágyan, erőszaktól mentesen, de szorosan összetartsunk.

Hirdetés

Miben kérhetjük Imamiah segítségét ezekben a napokban?

• Ha úgy érezzük, olyan hibákat követtünk el, melyek nem méltóak sem saját magunkhoz, sem pedig mások nem érdemelték ki viselkedésünket.
• Amennyiben általánosságban problémáink vannak a tisztelettel és az elismeréssel: úgy véljük, legnagyobb igyekezetünk ellenére sem sikerül kivívnunk mások tiszteletét, Imamiah segítséget nyújthat a probléma gyökerének felismerésében és a megoldásában.
• Ha úgy érezzük, nehezen engedjük el a múltat, és sérelmeink halmozódása miatt nem tudunk megbocsájtani másoknak.
• Gondjaink vannak a másokkal való összetartással, és kapcsolatainkban nem sikerül egyensúlyt teremtenünk.
• Ha jóvá szeretnénk tenni korábban elkövetett hibáinkat, Imamiah- hoz imádkozva kérhetjük mások megbocsájtását és együttérzését.
• A türelmetlenség, túlzott forrófejűség leküzdésében, illetve ha nehezen tudjuk akár az építő jellegű kritikát is elfogadni.

Ez is érdekelhet

Decemberi kínai horoszkóp 2023 - csodás változásokat hoz a Patkány hónapja

December 8-án kezdetét veszi a Patkány hónapja. Sokan közülünk "útelágazáshoz" érkeznek, mások pedig lehetik azokat a terheket, amiket már nem akarnak magukkal cipelni az újévben. Decemberi kínai horoszkóp 2023.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!