Milyen tulajdonságokat kölcsönöz Vasariah ezeknek a Szüzeknek?

A végtelenségig kitartó, igazságosságra és tisztességre törekvő emberek, akik szelídségüknek és önzéstől mentes lényüknek köszönhetően képesek a feltétel nélküli szeretetre.

Egyes kultúrákban Vasariah a jog és igazságszolgáltatás szimbólumává is vált - nem véletlen hát, hogy a korrektség és tiszta morális értékrend e Szüzek fő ismérve.

Jóhiszeműek és nyílt szívűek

Előfordul, hogy nehéz és próbatételekkel teli az életük első fele, számos olyan komplikált élethelyzettel tarkítva, melyet erkölcsi tanítás gyanánt kapnak. Nem ritka, hogy fiatalon rengeteg hibát elkövetnek, de mivel tökéletesen megértik a karma törvényeit, középkorukra tisztán látják cselekedeteik következményeit - és azt, hogyan kerülhetik el a fölösleges nehézségeket.

Az Igazság és Lojalitás angyala uralkodik a következő napokon (fotó: Shutterstock)

Mivel eredendően jóhiszeműek és nyílt szívűek, fájdalmas tapasztalatokkal gazdagodnak mikor rádöbbennek, nem minden ember hozzájuk hasonlóan gondolkodik és cselekszik. Idealisztikus világnézetük ezért elég sokszor csorbát szenved, de ennek kezelése is életfeladataik közé tartozik.

Fontos az egyensúly

Olyannyira segítőkészek, hogy akár saját igényeiket elnyomva alárendelődnek másoknak, állandó megfelelési- és teljesítménykényszer lehet úrrá rajtuk. Az áldozati szerepkör nem áll messze tőlük, fontos sorsfeladatuk az egészséges önvédelem kialakítása, és az adás-kapás egyensúlyi állapotba hozása.

Ezek a Szüzek magasfokú intelligenciával vannak megáldva, és remek beszédkészséggel rendelkeznek. Mindhalálig védelmezik és hűen képviselik igaznak vélt elveiket, olykor viszont nehezükre esik azonosulni számukra idegen filozófiákkal. Párkapcsolatban azonban végtelenül alkalmazkodóképesek, önfeláldozóak, családjuk igényeit sajátjaik elé helyezik. Remek családapák-családanyák, a belőlük áramló feltétel nélküli szeretet összetartást biztosít a legnagyobb konfliktusok és diszharmónia idején is.

Lágy és szelíd személyiségük miatt kerülniük kell azt, hogy társuk túlzott dominanciára tegyen szert a kapcsolaton belül, és törekedniük kell szuverenitásuk megőrzésére.


    

Ez is érdekelhet

Szűz havi horoszkóp 2024: ezt jelzik a bolygók a jegyeknek

Augusztus 22-én délután lép a Nap a Szűz jelébe, és egészen szeptember 22-én kora délutánig marad itt. Vajon mit jelez a horoszkóp számodra ebben a harmonikus időszakban? Szűz havi horoszkóp 2024.

Tovább olvasom

Miben kérhetjük Vasariah segítségét ezekben a napokban?

• Az igazságosság elsődleges angyalaként hozzá fordulhatunk minden olyan szakmai, jogi vagy magénéleti ügyben, amelyben igazságszolgáltatásra van szükségünk- materiális vagy szellemi síkon egyaránt.

• Vasariah támogatását kérhetjük, ha úgy érezzük, alárendelt szerepkörben vergődünk hosszabb ideje, és szeretnénk visszanyerni szuverenitásunkat és döntéshozó képességünket.

• Ő segít nekünk megbirkózni a lelki csalódásokkal, és elfogadni a világ sokszínűségét és polaritását. Vasariah erősíti lélekenergiánkat, mikor nehezen viseljük az igazságtalan helyzeteket és az emberi gyarlóságokat, hibákat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!