Milyen tulajdonságok jellemzőek ezekre a Szüzekre?

Chevakiah békére való törekvést és toleranciát kölcsönöz e Szűz szülötteknek.
Ők azok, akik már fiatalon felismerik az univerzum törvényeit, és valódi tisztánlátó képességgel bírnak, melyet gyakorlatiassággal kombinálnak.

Képesek elfogadni a legkomplikáltabb, legnehezebb helyzeteket és életkörülményeket is, hiszen tudják, mindez sorsuk útjának a része, és a próbatételek fejlődésüket szolgálják.

Nagy empátia, segítőkészség

Rendkívül nagy igényük van a meghittség és intimitás megélésére, ezért komoly áldozatokra is képesek. Gyakorta vállalják magukra mások feladatait, szívesen segítenek a rászorulóknak minden téren- még abban az esetben is, ha éppen több nehéz önálló sorsteherrel küzdenek. Melegszívűek és empatikusak, képesek más cipőjét magukra húzva mélyen átérezni embertársaik élethelyzetét.

A Szűz havában járunk, és a következő néhány napban a Megbékélés angyala uralkodik (fotó: Shutterstock)

A szerelemben odaadók és önfeláldozók, olykor ezt túlzásba is viszik, ami saját igényeik elnyomásával járhat. Meg kell tanulniuk kijelölni személyes határaikat, ezzel elkerülhetik a mély érzelmi sebesüléseket, melyeket érzékeny lelkükből kifolyólag hosszú ideig hordoznak.

Képesek a megújulásra

Az emlékek és a múlt történései erősen meghatározzák személyiségüket, nehezen felejtenek - legyen szó akár pozitív, akár negatív élményekről. Imádnak utazni és felfedezni a világ sokszínűségét, kedvelik a gasztronómiai és kulturális élményeket.

A gyökerek tisztelete és a családhoz való hűség nagyon fontos számukra, ha sikeressé válnak akkor sem felejtik el, honnan indultak és kik segítették őket útjukon.

Képesek időről időre főnixmadárként megújulni, alkalmazkodóképességük kiváló. Több nagy, radikális sorsváltozást megélnek életük során, megtapasztalják a mélységeket és magasságokat egyaránt.

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. szeptember 14-15.: Csodaszép, különleges hétvége

Ezen a hétvégén nagyon különleges és nagyon szerencsés fényszögek segítik, támogatják a céljaid megvalósítását. Mindenképpen mozdulj ki, legyen bármilyen is az idő, mert a friss és oxigéndús levegő az ötleteket, az inspirációt erősíti.

Tovább olvasom

    

Gyermekeiket példaértékűen nevelik, a hűség és tisztesség a fő mozgatórugójuk. Szakmájuk megválasztásánál fontos szempont, hogy értelmet és fejlődési lehetőséget találjanak tevékenységükben, egyébként úgy érezhetik, elvesztegetik képességeiket.

Kitartó és dolgos emberek, akik magasrendű célokat követnek, de sohasem más hátán akarnak felkapaszkodni: sikerélményt és kielégülést csak az jelent számukra, ha saját maguknak köszönhetik eredményeiket, melyre büszkék lehetnek.

Miben kérhetjük Chevakiah segítségét ezekben a napokban?

• Ha úgy érezzük, nehezünkre esik elfogadni életkörülményeinket és aktuális élethelyzetünket, és szeretnénk megérteni sorsunk ok- okozati összefüggéséit. Chevakiah erőt és megbékélést nyújthat számunkra, melynek köszönhetően a legnehezebbnek tűnő sorsterheken is felülkerekedhetünk.

• Amennyiben a családunkkal való kapcsolatunkat szeretnénk erősíteni, és békét nyújtó hátországra vágyunk magánéleti téren, szintén hozzá imádkozhatunk.

• Chevakiah segít a múltból fakadó érzelmi sebek gyógyításában, és egészséges személyes határaink kijelölésében, mely megóvhat bennünket a múltban elkövetett hibák megismétlésétől.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!