Milyen tulajdonságokat kölcsönöz Haaiah ezeknek az Oroszlánoknak?

Az Ambíció angyala rengeteg belső értékkel és különösen gazdag szellemi képességekkel áldja meg e szülötteket.

Diplomatikusak és diszkrétek, olykor kicsit introvertáltak, mély gondolataikba és belső világukba nem engednek akárkinek betekintést.
Intelligensek és bölcsek, nagyon objektíven látják, mely területen érhetnek el sikereket, és hogyan kamatoztathatják legjobban tudásukat és készségeiket.

Tehetségük általában már fiatal korukban megmutatkozik, azonban sok múlik a családi háttér támogatásán: akik tehetősebb fészekbe születnek, vagy szüleik áldozatkészebbek a fejlődésük érdekében, könnyebben érvényesülnek és jutnak előre.

Akik szerényebb körülmények között nevelkednek, azok pedig hihetetlen szorgalmuknak, kitartásuknak köszönhetően érik el céljaikat, és mások számára igazi példaként szolgálhat életpályájuk.

Az Ambíció Angyala uralja a következő napokat (fotó: Shutterstock)

Kitartóak és hűségesek

A párkapcsolatban nem kötnek rossz kompromisszumot, inkább vannak egyedül, és foglalják el magukat hasznos tevékenységekkel, minthogy egy nem megfelelő kapcsolatban vesztegessék az idejüket. Számukra az ideális kapcsolat olyan társi viszony, ahol egymás szabadságát nem korlátozva, igazi partnerként kölcsönösen támogatják egymást céljaik elérésében.

Ha ezt megtalálják, rendkívül kitartóak és hűségesek, és ennek a biztos hátországnak köszönhetően megőrizhetik és tovább növelhetik szakmai sikereiket.

Imádnak utazni és felfedezni a világot, mindig nyitottak az újdonságok befogadására. Ami nélkülözhetetlen számukra, az a megfelelő mennyiségű énidő, enélkül nem tudnak optimálisan működni.

Bár tisztában vannak képességeikkel, a nagyzolás és gőg nem jellemző rájuk. Inkább valamiféle bájos kimértség és szolidság sugárzik belőlük, jó adag titokzatossággal megfűszerezve.

Kedves, nagyon kellemes kisugárzású emberek, akik vonzerejüket a különleges belső világuknak köszönhetik.

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet az Oroszlán havában

Kezdetét vette az Oroszlán hava. Tűzjelként ez az energia erőt, ragyogást és szenvedélyt ad. Van 4 csillagjegy, akiknek kivételesen szerencsés időszakot hoz, nekik szinte semmi sem lehetetlen. Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

Miben kérhetjük Haaiah segítségét ezekben a napokban?

• Szakmai , tanulmányi tervek esetén Ő támogat bennünket abban, hogy készségeinknek leginkább megfelelő irányba haladhassunk, és a legnehezebb, leglehetetlenebbnek tűnő ambíciókat is patronálja.

• Szerelmi téren az egyenrangú, igazi társi kapcsolat bevonzását és kialakítását segíti, hozzá fohászkodhatunk, ha valódi, minőségi kapcsolódásra vágyunk.

• Versenyhelyzetekben állóképességet, türelmet és szorgalmat biztosít.

• Haaiah az őrangyalunk, ha sokat utazunk vagy hosszabb útra készülünk, illetve bármilyen okból kifolyólag gyökeresen megváltozik az életünk. Segít alkalmazkodni a változásokhoz, és befogadni az újszerű információkat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!