A Szűz rendkívül intelligens, elemző csillagjegy. Attól a pillanattól kezdve, hogy a Mars belép ebbe a csillagjegybe, arra ösztönöz minket, hogy megsokszorozzuk erőfeszítéseinket a cél érdekében. A Szűz Mars segít rendbehozni a dolgainkat. Arra késztet, hogy önzetlenül tegyünk a másikért, segítsünk a másiknak. A szerelemben odaadóvá tesz, most tényleg igyekszünk tetszeni, megfelelni a másiknak.

Ne felejtsük el, hogy a Szűz egy rendkívül kritikus csillagjegy, aki szeret rámutatni a hibákra. És amikor július 20-án a Mars szembenállásba kerül a retrográd Halak Szaturnusszal, kénytelenek leszünk lelassítani, és újraértékelni a módszereinket. Kiderül, mi az, amit hajlandóak vagyunk megtenni, és mi az, amit már nem. Szerencsére segítő kéz érkezik, amikor a Mars augusztus 11-én trigont alkot a Jupiterrel a Bikában, és elegendő pozitív megerősítéssel áld meg minket ahhoz, hogy tovább tudjunk menni.

Kos

A Szűz Mars segít abban, hogy gondoskodni tudj a jóllétedről. Megmutatja neked, hogyan tudod úgy megszervezni a hétköznapokat, hogy testi-szellemi-lelki szinten is megőrizhesd az egyensúlyodat.

A Szűz jegyébe lépett a Mars (fotó: Shutterstock)

Bika

Amikor a Mars a Szűz jegyében jár, felkelti benned a vágyat, hogy kifejezd a kreativitásodat, felébreszti a benned szunnyadó teremtő erőt. A termékenységet felerősíti, fogantatást megkönnyíti.

Ikrek

Családi kérdések tisztázására ideális időszak. Kiváló időszak arra is, hogy az életedet szebbé tedd - ebben segít a Szűz Mars neked.

Hirdetés

Rák

A Szűz Mars idején végre kiállsz magadért és az igényeidért. Arra azonban figyelj, hogyan fogalmazod meg ezeket, ne bánts meg másokat véletlenül.

Oroszlán

Ne hasonlítgasd a magad életét másokéhoz, és légy hálás mindazért, amit a sors adott neked - ezt tanítja a Szűz Mars neked.

Szűz

A Mars belépett a jegyedbe, és segít úgy igazán önmagadra találni. Hihetetlen nagy erők ébrednek benned, és most bármire képes vagy.

Mérleg

Kicsit visszavonulót fújsz a Szűz Mars idején, de ez egyértelműen jót tesz neked. Most igazán átértékeld az elmúlt két éved. Hidd el, a kudarcaidtól is csak erősebb lettél.

Skorpió

A Szűz Mars erejével szinte zsigeri szinten érzed az energiáikat. Új, nagyratörő terveid lesznek, és ezeket meg is tudod valósítani. Bízz magadban!

Nyilas

Annyi a dolgod, hogy engedd szabadjára az erődet - a többit pedig nyugodtan bízd a sorsra. Hatalmas erők birtokában vagy, és most fantasztikusan meg is tudod élni ezeket.

Bak

Akár készen állsz, akár nem, a Szűz Mars új kalandokba visz. Hidd el, minden mozaikdarabka a helyére fog kerülni idővel!

Vízöntő

Komoly átalakulást jelez számodra a Szűz Mars. Egyszerűen másképp állsz hozzá az élethez, mint korábban: bölcsebben, érettebben.

Halak

A Szűz Mars megmutatja, kik a barátaid - és ki az ellenfeleid. A segítségedre lesz abban is, hogy fel tudd oldani a konfliktusokat az életedben.

Thoma Izabella

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek különleges fordulatot hoz a július

Intenzív energiák hatnak ránk júliusban, és 4 csillagjegynek sorsszerű változást, nagy fordulatot hoznak. Ők valamiképpen új fejezetet nyitnak az életükben. Te vajon köztük vagy?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!