KOS

Párkapcsolatban élő: Képtelen vagy felhagyni az újítással. A párod már megszokta ezt. De ő is elcsodálkozik azon, hogy egy újabb ötlettel állsz elő. Ez valóban szokatlan, amit a csütörtök hajnali újhold jelez. Azért szokatlan, mert ez már a második új a Kosban. Használd ki, újíts, de ne ess túlzásba! Nem ártana a pároddal egyeztetni, hogy közös nevezőre jutnotok.
Szingli: Nem bírod az egyhangúságot. Folyton azon jár az eszed, hogy hogyan lehetne újítani. Vigyázz, mert nem mindenki ért egyet veled! Sokan szeretik a régit, a jól beváltat. Hiába gúnyolód ki őket, nem biztos, hogy te csinálod jól. Ettől még megteheted, hogy a csütörtök hajnali újhold erejét újításra használod. De semmiképp se erőltesd ezt rá a másik félre!

BIKA:

Párkapcsolatban élő: Csütörtökön a Nap belép a Bikába. Előtte még nem leszel túl fényesen. Hiheted azt, hogy "neked nem osztottak lapot". Türelmesnek kell maradnod. Napokon belül eljön a te időd. A kedvesed aggódik miattad. Tehetetlenül nézi a vergődésedet. Szeretne segíteni, de nem tudja, mivel tesz jót neked. Nyugtasd meg, hogy megoldod, nem kell féltenie téged.
Szingli: Szeretnéd, ha születésnapodra megtalálnád azt az embert, aki a társad lehet? Tegyél lépéseket, és engedd el az összes aggályodat! Ez könnyebben megy majd csütörtöktől, amikor a Nap belép a Bikába. Innentől a reflektor rád irányul, és vonzóbbá válsz. Nem kell mást tenned, mint önmagadat adnod. Aki beléd szeret, az téged lát meg, és nem egy szerepjátékot.

Heti szerelmi horoszkóp 2023. április 15-21. (fotó: Shutterstock)

IKREK:

Párkapcsolatban élő: Áprilisban nem csak az időjárás szeszélyes, hanem az emberek hangulata is. Mindketten hullámzó kedvűek lesztek ezen a héten. Elengedhetetlen a kölcsönös türelem és tolerancia ahhoz, hogy nem legyenek csattanások. Beszéljetek erről akkor, amikor éppen harmónia van! És emlékeztessétek egymást arra, hogy "egy csónakban eveztek"!
Szingli: Hullámvasúton ül a kedved ezen a héten. Hol világvége hangulatod van, hol minden fát megölelnél. Hidd el, nem vagy egyedül! A többiek is küzdenek a frontokkal és a hangulat ingadozással. Ettől még figyelned kell önmagadat, és ha nem vagy túl fényesen, akkor vonulj vissza! Jobb, ha passzív maradsz, mintha rossz benyomást teszel, és a "hisztis" bélyeget sütik rád.

RÁK:

Párkapcsolatban élő: Ha valami nyomaszt, akkor oszd meg a pároddal! Butaság azt hinni, hogy pl. a munkahelyi problémákat nem szabad hazavinni. Hiszen hova vigyed, ha nem haza? Persze nem kell minden estéteknek erről szólnia. De ha mesélsz, akkor a párod képben van, és érti, hogy mitől borúsabb olykor a kedved. A kölcsönösség jegyében te is hallgasd meg, sőt végig őt!
Szingli: Olyan munkahelyi változások zajlanak újfent, amelyek teljesen elvonhatják a figyelmedet és a kapacitásodat a párkereséstől. Ilyen állapotban bölcsen teszed, ha egy kis időre felfüggeszted az ismerkedést. Egy új embernek nem ildomos panaszkodni. Ő nem ismer még, nem értheti, hogy te alapvetően nem ilyen vagy. Kár lenne elrontanod a magadról alkotott képet…

OROSZLÁN:

Párkapcsolatban élő: A szerelmed már csak mosolyog, amikor valami új ötlettel állsz elő. Tudja, hogy az ötlet messze van a megvalósítástól. A csütörtöki újhold sziporkázóan új terveket hoz neked. Ez felvillanyoz téged. Közben jó lenne, ha tekintettel lennél a szerelmedre, és megkérdeznéd a véleményét. Ezzel érzékelteted vele, hogy fontos neked, hogy értsen, és egyetértsen…
Szingli: Ha valaki hosszú ideig kéreti magát, vagy nem válaszol, vagy egyszerűen elérhetetlen, akkor a te lelkesedésed elmúlik, és továbbállsz. Ezen a héten ilyesmire kerülhet sor. Ne morogj! Inkább vedd tudomásul, ha nem kölcsönös az érdeklődés, akkor nem ő a te embered! A bolygók szerint hamar kárpótol az élet, és új érdekes, derűs, szenvedélyes emberrel találkozhatsz.

Hirdetés

SZŰZ:

Párkapcsolatban élő: Kibillensz, ha folyton keresztbe húzza valami a terveidet. Pedig az élet már csak ilyen: minél inkább ragaszkodsz az elképzeléseidhez, annál biztosabb, hogy nem úgy alakul. A párod igyekszik ilyenkor lecsendesíteni, de nem mindig sikerül neki. Jól tennéd, ha nem mordulnál rá. Ő nem tehet arról, hogy az élet kiszámíthatatlan, ill. tele van váratlan fordulatokkal.
Szingli: Ha van valaki a képben, akivel szívesen közelebb kerülnél, akkor muszáj kicsit rugalmasabbnak lenned. Az égi folyamatok szerint meg akarod tervezni ezt is, mint életed más területeit is. Az égi folyamatok azt is mutatják, hogy minél inkább ragaszkodsz az elképzeléseidhez, annál biztosabb, hogy nem úgy alakul. Legyél bizakodóbb, és engedd ki az irányítást a kezedből!

MÉRLEG:

Párkapcsolatban élő: A szerelmed már megint előáll valami újjal, ami téged újratervezésre kényszerít. Ettől idegessé válhatsz. Mielőtt összevesznétek, kérd meg, hogy lassítson, és beszéljétek át az ötletét! A bolygók többször is vita veszélyét jelzik. Csütörtökön a Nap átlép a Bikába, ami békésebb időszakot hoz nektek is. Innentől mindketten lelassultok, ami jó hatással lesz a kapcsolatotokra.
Szingli: Az égi folyamatok szerint valaki sürgetni akar. Egyre inkább úgy érzed, hogy képtelen vagy ezt a tempót tartani, és nem tudsz az elvárásainak megfelelni. Ha biztos vagy ebben, szólj neki! Ha bizonytalan vagy, tegyél fel kérdéseket! Kérdezd meg pl., hogy miért siet? A bolygók azt javasolják, hogy ne hagyd magad, mindent - az ismerkedést is - a saját tempódban csinálj!

SKORPIÓ:

Párkapcsolatban élő: Vigyázz magadra és az egészségedre, de ne válj hipochonderré! A párod nem fog többet törődni veled, ha nyafogsz. A gyengédséget ne ilyen módon, hanem inkább úgy "szerezd meg", hogy te vagy előbb gyengéd! Több olyan konstelláció lesz az égen, ami azt szimbolizálja, hogy manipulációhoz folyamodnál, hogy kivívd a figyelmét. Jobb, ha nem teszed…
Szingli: Ugye, tisztában vagy vele, hogy sok ember számára visszataszító a panaszkodás? Vigyázz, mert a bolygók szerint a hét során többször önsajnálatba eshetsz! És ha ezt kimondod, akkor a másik hátraléphet. Amikor valaki még nem ismer eléggé, azt hiheti, hogy tőle várod a megoldást. És ez cseppet sem tesz vonzóvá. Okosabb, ha nem esel ebbe a hibába…

NYILAS:

Párkapcsolatban élő: Kifejezetten inspirálóan hat rád a csütörtöki újhold. Nem bírsz magaddal. Szeretnéd, ha kedvesed is hozzád hasonlóan lelkesedne. De nem biztos, hogy azonnal képes követni téged. Legyél vele türelmes! Csak így előzheted meg a vitát. Az újhold tüzes jegyben lesz. Te is tüzes jegyű vagy. Ez már túl sok tűz. Ne feledd, hogy a tűznél lehet melegedni, de meg is égethet.
Szingli: Fantasztikus hét vár rád. Csütörtökön lesz egy második újhold a Kosban, ami újításra ösztönöz. Lehet, hogy új felületet keresel az ismerkedésre. De az is előfordulhat, hogy leszeded magad mindenhonnan. Megteheted. Hallgass a szívedre! És ne az okoskodókkal foglalkozz! Csak te tudhatod, hogy mi jó neked. A saját stílusodhoz maradj hű! Ez a siker titka…

BAK:

Párkapcsolatban élő: A párod tele van gondokkal a bolygók szerint. Küzd, és frusztrált. Lehet, hogy nem mondja neked, mert nem akar terhelni, vagy nem akarja, hogy aggódj miatta. De sajnos előfordulhat, hogy attól tart, te kioktatod. Amennyiben kedvesen kérdezgeted, és nem vágod a fejéhez, hogy te megmondtad, akkor megnyílik. Kivel oszthatná meg, ha nem veled…
Szingli: Csupa olyan emberrel lesz dolgod ezen a héten, aki búskomor, és kilátástalannak látja az életét. Nem neked kell megoldanod a problémáikat. És nem kell tanácsot adnod. Amíg nem vagytok deklaráltan egy pár, addig kívül kell, kellene maradnod. Ez olykor jobban megy, olykor kevésbé. Figyeld magadat! Érdekes és fontos tapasztalatokra fogsz szert tenni.

VÍZÖNTŐ:

Párkapcsolatban élő: Bajban leszel a hét során, mert úgy érezheted, hogy a szerelmed valamit nem árul el. Mintha titkolózna. Mielőtt a legrosszabbra gondolnál, mondd el neki, hogy rosszul érzed magad! Az égen több olyan konstelláció is lesz, ami veszekedés, sőt marakodás veszélyét szimbolizálja. Ezt kizárólag őszinteséggel előzheted meg. Kezdd te az őszinteséget!
Szingli: Nincs dolgod olyan emberrel, aki a zárkózott játszmát játssza. Te ki nem állhatod a manipulációt. Utálod, ha valaki kéreti magát, és azt várja, hogy faggasd őt. Pláne arról, hogy mi a baja. Neked őszinte, nyíltszívű társra van szükséged. Ha ezen a héten megneszeled, hogy a másik játszmázni kezd, akkor menekülj! Nem lesz jobb később sem. Sőt…

HALAK:

Párkapcsolatban élő: A tavaszi fáradtság nem múlik, sőt fokozódik. Mindketten nyűgösek vagytok. Ne egymást hibáztassátok! Inkább egyetek minél több nyers zöldséget és gyümölcsöt. Még jobb, ha együtt készítetitek a különböző salátákat, vagy leveket. És sétáljatok nagyokat a szabadban. Ezek enyhítik a tavaszi fáradtságot, és közelebb hoznak titeket egymáshoz.
Szingli: A bolygók szerint nem sok kedved lesz emberek közé menni. A tavaszi fáradtság utolér, és inkább begubózol. Megteheted. De közben ne szapuld magadat! Nem katasztrófa, ha kicsit szünetelteted az ismerkedést. Ne maradsz le semmiről és senkiről. Jobb, ha majd akkor folytatod, amikor derűsebb és optimistább hangulatban leszel…

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja április 15-16.: boldogságot hoz ez a két nap

Az égi folyamatok nagyon kedvezően hatnak ránk, szombaton még lehet egy kis feszültség, de vasárnap igazán ki tudunk kapcsolódni és töltődni. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!