Milyen tulajdonságokat kölcsönöz a szülöttek számára Manakel?

E Vízöntők gazdag lelkivilággal és hatalmas belső erővel bírnak, életútjuk gyakran igen kalandos.
Megtapasztalhatják a legnagyobb szélsőségeket, olykor a gödör mélyén, máskor a csúcson találják magukat.

Ők azok, akik a nehézségeket és kudarcokat tanításként fogják fel, igyekeznek megérteni problémás élethelyzeteik okait. Vállalják a felelősséget cselekedeteikért és érzelmeikért, szellemi fejlődőképességüknek köszönhetően nem esnek többször ugyanabba a csapdába- tanulnak és korrigálnak.

A Megismerés angyala felel a következő néhány napért (fotó: Shutterstock)

A rossz dolgokat viszonylag könnyen elfelejtik, a jó időszakokért mindig nagyon hálásak.
Ha valakitől segítséget kapnak, hálás szívvel emlékeznek jótevőikre, és igyekeznek kompenzálni, kiegyenlíteni az "adok- kapok egyensúlyt" - akár hosszú évekkel később is.
Panaszkodni nem szeretnek, büszkeségük és önbecsülésük rendkívül erőteljes.

Középkorukra általában olyan szerteágazó és komplex élettapasztalatra tesznek szert, melynek köszönhetően bölcsességük csak úgy sugárzik lényükből. Széles látókörük és méltóságteljes karakterük miatt szerethetőek, megbízhatóak , remek beosztottak és középvezetők.

Nem kifejezetten irányító típusok, mivel ők maguk is szeretik a szabadságot és az igazságos bánásmódot, nem lépnek fel keményen másokkal szemben sem .
Ritkán ítélkezőek és demagógok, meghallgatják és akceptálják mások véleményét, nézőpontját.

Hirdetés

Nem félnek az új tapasztalatoktól, azonban olykor túlságosan is makacsok saját kitűzött céljaikat illetően: a végsőkig képesek elmenni egy jónak, igaznak gondolt terv, kapcsolat vagy szakmai eredmény érdekében.

Miben kérhetjük Manakel segítségét?

• Hozzá imádkozhatunk, ha szeretnénk megérteni bizonyos negatív események, történések okait és azok jelentőségét életünkre nézve. A szenvedés és a " rossz" fogalma ezáltal átalakulhat elménkben, hiszen az a tanulási folyamat része, mely hosszú távon hatalmas ajándék és megóvás.

• Mivel Manakel a pozitív gondolkodás angyala, az Ő támogatását kérhetjük pesszimizmus, depresszió és kilátástalannak vélt helyzetek esetén. Ne feledjük, soha semmi nem marad ugyanabban az állapotban, a rossz élményeket előbb- utóbb jók követik majd.

• Félelmeink csökkentésében is Ő segíthet: ha aggódunk az esetleges kudarcok miatt, bátorságot önt belénk a fejlődésünkhöz szükséges út végigjárásához. Sorvonalunkon általa nagyobb békével és nyugalommal haladhatunk, érezve védőszárnyait.

Ez is érdekelhet

Ki illik hozzád a számmisztika szerint?

9 egyjegyű szám van, 9 személyiségtípus: a születési dátum számjegyeiből kapott érték megmutatja, melyik típusba tartozol, és ki illik hozzád!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!