Mi jellemzi az ebben az időszakban világra jött Halakat?

Eyael különleges tulajdonságokat kölcsönöz számukra: kreatívak, extraszensz képességekkel megáldottak, emellett rendkívül jó felfogókészséggel bírnak.

Kedvelik a tudományokat, szeretik nyomon követni az innovatív fejlesztéseket, igyekeznek lépést tartani a korral. Bármely területen dolgoznak is, tudásukat szeretik naprakészen tartani, ezért nyitottak a folyamatos fejlődésre, tanulásra.

Hatodik érzékük és extraszensz képességük igen fejlett, mely általában szilárd akaraterővel párosul- ennek köszönhetően a manifesztáció és vágyaik bevonzása könnyedén megy számukra.

Különleges képességeket hoz Eyael angyal erre az időszakra (fotó: Shutterstock)

Eyaelt nem véletlenül nevezik az alkímia angyalának. Fő feladata, hogy minden elemet- anyagot átalakítson, és magasabb szintre emeljen a transzformáció során.

E Halak szülöttekre is ez jellemző egész életükben: számos külső- belső átalakuláson mennek keresztül leszületésük során, képesek arra, hogy lehetőségeiket felismerve azokból a legjobbat hozzák ki. Ezek a jelentős, metamorfózishoz hasonló átváltozások részben a tudatosságnak és akaraterőnek köszönhetőek, másrészt a szellemi bevonzó- és teremtőkészségnek.

Hirdetés

Azok a Halak, melyek inkább érzelmi világukra helyezik a hangsúlyt a karrier helyett, általában kulcsszerepet töltenek be családtagjaik és szeretteik életében. Óvják és védik a hozzájuk közelállókat, gyakran képességeikkel inkább mások boldogulását segítik - hiszen ez nagyobb öröm számukra, mint az önérvényesítés.
Ha ezt az utat választják, sosem áldozatként fogják fel, hiszen az Ő döntésük mindez.

Miben kérhetjük Eyael segítségét?

• Hozzá imádkozhatunk, ha jelentős testi átalakulásra vágyunk: fogyás, életmódváltás vagy egyéb egészségügyeket is érintő területeken. Esztétikai, külső megjelenésünkre vonatkozó változási igényeink is ide sorolhatóak.
• Ő támogat bennünket drasztikus érzelmi és mentális átalakulások közepette, legyen szó válásról, elszakadásról vagy új életszakasz kezdetéről.
• Eyael segít abban, hogy kínálkozó lehetőségeink közül képesek legyünk felismerni a számunkra legoptimálisabbat, vagy amennyiben nem vesszük észre a lehetőségeket, be tudjuk vonzani azokat.
• Manifesztációs és imaginációs gyakorlatoknál erősíti a mentális fókuszt, növeli az akaraterőt, ezáltal megtámogatja a bevonzás sikerességét.
• Összességében segít minden téren a lehető legjobbat kihozni magunkból: a legjobb " énünk" megalkotásában.

Ez is érdekelhet

Rontás és átok: ezek a különbségek

Rontás és átok - két gyakran hallott, félelmet keltő szó, melytől a hideg is kiráz bennünket. Bár sokan azt gondolják, e két fogalom rokonértelmű, ezek hatásmechanizmusa és minősége jelentősen eltér egymástól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!