Akik ebben az időszakban születtek, igazi csapatjátékosok, és felismerik az " egységben az erő" fogalmának jelentőségét.

Családjuk összetartása rendkívül fontos számukra, képesek arra, hogy a legkülönbözőbb egyéniségeket is összefogják az együttműködés érdekében - ez szakmai téren is megfigyelhető. Lojálisak és elfogadóak, igyekeznek ítélkezésmentesen és szeretetteljesen fordulni hozzátartozóikhoz és embertársaikhoz.
Feladataikat akkurátus módon végzik el, megbízhatóságuk a magánéletben és a munkában egyaránt jellemző.

Az Egység angyala vigyáz ránk a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Gyakran önfeláldozóak, saját érdekeik kevésbé számítanak, mint szeretteik igényei. Mások boldogsága olykor fontosabb számukra saját vágyaiknál, ugyanakkor rendkívül fontos szerepet töltenek be minden egyes kollektívában.

A megfelelő, asszertív kommunikáció az egyik alappillére egységteremtő személyiségüknek, de nem pusztán szavaikkal hatnak, hanem a belőlük sugárzó magnetikus lelki energiával is.
Olykor sértődékennyé és túlságosan érzékennyé válhatnak - főleg akkor, ha úgy érzik, jóval többet adtak, mint amennyit visszakaptak befektetett energiájukból. Haragjuk azonban ritkán tartós, hamar felülkerekedik rajtuk a csapatban való működés iránti erőteljes vágy.

Ideáik és elveik, morális keretrendszerük erőteljes, másokkal sok esetben elnézőbbek, mint saját magukkal szemben. A magány az, amitől a világon a legjobban félnek, kapcsolódások nélkül értelmetlennek látják létezésüket.

Hirdetés

Nehezen viselik el a hálátlanságot és a feléjük irányuló tiszteletlenséget. Szívesen adnak, nem várnak feltétlenül viszonzást és piedesztálra emelést emiatt, azonban ha egyáltalán nem méltányolják erőfeszítéseiket, tüskéssé és visszahúzódóvá válhatnak.

Miben kérhetjük Anauel segítségét ezekben a napokban?

Ő segít minden olyan helyzetben, ahol az emberek összefogása nélkülözhetetlen:

• Szakmai téren támogatja a vezetők azon törekvéseit, mely az ideális csapatszellemet hozza létre. A jó vezető nem csupán irányít, hanem együtt tolja a " szekeret" a többiekkel.

• Családi ügyekben segíti a konfliktusok elsimítását, és a harmónia visszaállítását eltérő személyiségjegyekkel bíró családtagok esetén is.

• Ha támogatásra és emberi összefogásra van szükség egy terv, projekt vagy közhasznú dolog létrehozásához.

• Amennyiben több tiszteletre és méltányosabb bánásmódra vágyunk, mert úgy érezzük, eddig nem ismerték el értékeinket és erőfeszítéseinket.

Ez is érdekelhet

Ez a 8 jel pozitív sorsfordulatot ígér

Elhúzódó, nehézségekkel teli időszakok, vagy a megrekedés érzetével terhelt hónapok után sokan elveszítik a reményt, hogy életük újra harmonikus mederben folyhat tovább. Vannak azonban olyan, pozitív sorsfordulatot megelőző jelek, melyek azt sugallják, hamarosan ismét kedvező, örömteli irányt vesz az életünk. Lássuk, melyek ezek!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!