Pahaliah, a Megváltás Angyala a június 27. és július 1. között napvilágot látott Rákok őrangyala, és ennek az időszaknak is a legfőbb védelmezője.

Milyen tulajdonságokat kölcsönöz a Megváltás Angyala a Rák jegyűeknek?

A megváltás, felszabadulás én gondokból való megmenekülés angyala mindazokat a képességeket megadja a június 27. és július 1-je között született Rák jegyű embereknek, amelyek az érvényesülésükhöz szükségesek.

Jellemző rájuk, hogy már fiatal korukban megtapasztalhatnak különböző függőségi helyzeteket, legyen szó érzelmi, mentális vagy esetleg testi, káros szenvedély formájában megnyilvánuló függőségről. Ezek a Rákok komoly önismereti utat járnak be életük során, és igazán figyelemreméltó átalakulásokra képesek.

Ők azok, akik a legnehezebb helyzetekkel is szembenéznek, és még ha hosszú ideig bizonytalankodnak is a döntéseiket megelőzően, végül nekimennek az akadálynak, és legyőzik azt. Az akadály sokszor nem más, mint saját hibás viselkedésmintájuk, amelyet főnixmadár módjára képesek ledobni magukról korszakváltásuk idején.

Pahalian, a Megváltás Angyala segít ezekben a napokban (Shutterstock)

Keményen megdolgoznak a sikerért

Ezek a Rák jegyű emberek keményen megdolgoznak sikereikért, kevés dolog hullik csak úgy az ölükbe. Viszont amit elérnek, igyekeznek megtartani és megbecsülni. Sosem felejtik el, honnan indultak.

Hirdetés

Nagyon fontos számukra a szerelem és a mély lelki kapcsolódás, szeretetéhségük hatalmas, emellett imádnak másoknak is minőségi törődést nyújtani. A hála érzése rendkívül nagy szerepet játszik az életükben: ha valakitől támogatást kapnak, mindig igyekeznek kompenzálni és meghálálni a segítséget. Ugyanezt viszont is elvárják, a hűség és igazságosság a legnagyobb erényük. Ebből kifolyólag amit a legnehezebben tolerálnak, az a hálátlanság és a kihasználtság érzete.

Sérelmeiket sokáig hordozzák, és nagyon igaz rájuk a mondás: megbocsájtani lehet, de a történteket elfeledni soha. Igazi jó barátok, akik a végsőkig kitartanak szeretteik mellett, amíg őszinteség és egyenesség jellemzi a kapcsolatot. Képesek a legmélyebb gödörből is felállni, amit a külső támogatások mellett saját pszichés erejüknek köszönhetnek.

Miben kérhetjük Pahaliah, a Megváltás Angyala segítségét ezekben a napokban?

  • Ha úgy érezzük, a megélt nehézségek hatására teljes újjászületésre van szükségünk, vagy a körülmények drasztikus külső/belső átalakulásra késztetnek bennünket, Pahaliah megadja a szükséges erőt a radikális változtatások véghezviteléhez.
  • Amennyiben rengeteg problémával küzdünk, de nem látjuk a változáshoz vezető utat, Pahaliah angyalhoz imádkozva felismerhetjük az irányt, amely a továbblépésünkhöz és valódi megoldáshoz vezet.
  • Ha úgy véljük, mi magunk már nagyon sokat tettünk a számunkra fontos személyekért, és éppen mi szorulunk segítségre, megtaláljuk azokat az embereket, akik a nehéz időkben bennünket támogatnak. Pahaliah az ilyen jellegű karmikus kiegyenlítődéseket is támogatja.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!