Mebahiah őrangyal kulcsszavai: helyes morális értékrend, az igazság keresése, felelősségvállalás

A karácsonyi időszakban született Bakok rendkívül erős igazságérzettel rendelkeznek, erkölcsi és morális normáik meghatározzák az életüket. Általában egy adott vallás vagy filozófiai irányzat intenzíven hat a lényükre és a cselekedeteikre, illetve a családi hagyományokat is hűen őrzik.

Kisgyermekkoruktól kezdve lelkiismeretesek, vállalt feladataikat és emberi kapcsolataikat felelősségteljesen kezelik. Nagyon fontos számukra a család- amelybe beleszülettek, illetve a saját család alapítása is.

Az Erkölcs angyala vigyáz ránk a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Megfelelési- és teljesítménykényszer jellemzi őket, sokat mérlegelnek az életükben a helyes-helytelen ellentétpárok között.
Amit képtelenek megbocsájtani, az a hazugság és az árulás. Szerethetnek bármennyire valakit, ha erkölcsi normáikat súlyosan sérti a másik viselkedése, csapot- papot otthagyva felrúghatják a kapcsolatot.

Mivel gyakorlatiasak is egyben, elveiket cselekedetek formájában is kifejezésre juttatják. Igyekeznek értékrendjük szerint élni és viselkedni, környezetükben ezért általában tisztelik és szeretik őket.

Érzelmeiket olykor nehezen mondják és mutatják ki, cselekedeteik viszont hűen tükrözik azokat.
Nem mindig kapnak osztályrészükként könnyű sorsfeladatokat, de még a legnehezebb időkben is kitartanak, hála a bennük lakozó szeretetnek és erőteljes hitnek.

Hirdetés

Miben kérhetjük Mebahiah segítségét?

• Családi összetartással kapcsolatos problémák, és családalapítást érintő gondok esetén hozzá fordulhatunk támogatásért. A gyermekre vágyók legfőbb patrónusa, növeli a fogamzás esélyét. A legkomplikáltabb problémákat is Ő segít rendezni családon belül.

• Ha úgy érezzük, morális értékválságban vagyunk, és nem tudjuk eldönteni, melyik irány lenne az üdvös saját magunk vagy egy hozzánk közelálló személy számára.

• Amennyiben úgy véljük, nehéz életszakaszok vagy sorscsapások miatt elveszítettük a hitünket, és csalódásaink következtében letértünk az erkölcsileg helyes útról, Mebahiah meggátolhatja, hogy kőszívűvé váljunk, segít a szeretet és hit által vezérelt életünket folytatni.

• Hozzá imádkozhatunk akkor is, ha komoly feladatokat és hatalmas felelősséget vettünk a vállunkra, a terhek súlya alatt pedig kezdjük elveszíteni erőnket. Mebahiah extra elementáris erővel ajándékozhat meg bennünket, hogy a vállalt feladatokat képesek legyünk a hit elvesztése nélkül véghezvinni.

Ez is érdekelhet

Ez legyen a gyógyító mantrád 2024-ben a csillagjegyed szerint

A mantrák, imák, különleges erejű üzenetek segítségével képesek vagyunk felerősíteni teremtő erőinket, és ezzel bevonzhatjuk a vágyott dolgokat az életünkbe. Hisz ne feledd, a változás mindig belül kezdődik el.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!