Mi jellemzi e Kos szülötteket?

Jeliel az angyalok közül a legintenzívebben képviseli az érzelmek szféráját, ami igencsak rányomja a bélyegét ezekre a Kosokra. Rendkívül érzelemgazdag életet élnek, mely gyakorta nagy amplitúdójú emocionális kilengésekkel is együtt jár.

Igazi Koshoz méltóan olykor " fejjel mennek a falnak", és többször is elkövethetik ugyanazt a hibát egymás után. Minden történést mélyen élnek meg, arany középút nem igazán létezik számukra. Impulzívak és lobbanékonyak, akik érzelmi késztetéseikre nem tudnak heves reakcióktól mentesen reagálni.

A Szeretet angyala az őrangyalunk a következő napokban (fotó: Shutterstock)

A szeretet energiája és a másokkal való kapcsolódás élteti őket, adni talán jobban szeretnek, mint kapni.
A család, közeli barátok, és elsődlegesen a párkapcsolat keresése, fenntartása határozza meg a mindennapjaikat középkorukig, ugyanakkor szorgalmasan dolgoznak materiális céljaikért és remek munkaerők, ha érzelmileg is kötődnek tevékenységi körükhöz.

Erős intuíció, őszinteség

Lojálisak és hűségesek, nagy igényük van az őszinte beszélgetésekre és a megnyílásra.
Nem szeretik a mellébeszélést, inkább a kíméletlen őszinteség hívei - a manipulációt és képmutatást nem tudják elviselni.
Intuíciójuk erőteljes, kisgyermekkoruktól kezdve megtapasztalhatják az isteni energia létezését és a hit erejét.
Idősebb korukra impulzivitásuk csökken, és az emberi kapcsolatok ápolása mellett a belső béke megtalálása kerül első helyre.
Érzelmeik hektikus és sokszínű megélése után idővel lecsillapodnak, és igazán kedves, szelíd, segítőkész emberekké válnak.

Miben kérhetjük Jeliel segítségét ezekben a napokban?

• Amennyiben kapcsolatainkat szeretnénk harmonikussá tenni, és vissza szeretnénk állítani az elvesztett érzelmi egyensúlyunkat, hozzá imádkozhatunk.

Hirdetés

• Ha úgy látjuk, érzelmeinket túl intenzíven éljük meg, ez pedig szélsőséges magatartáshoz és folyamatos túlreagáláshoz vezet. Amennyiben képtelenek vagyunk stabilitást létrehozni a kapcsolatainkban vagy saját belső világunkban, Jeliel segítségét kérhetjük.

• Ő támogat bennünket, ha magányosnak érezzük magunkat.
Segít bevonzani azokat a kapcsolatokat, melyek sorsformáló erővel bírnak, illetve neki köszönhetően saját magunkban is felfedezhetjük azokat a képességeket és tulajdonságokat, melyek fontos mankóként szolgálnak életutunk során.

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb idén tavasszal

Március 20-án elstartol az asztrológiai újév, és ez a tavasz kezdőpontja is. Az ezt követő hónapokban nagyon kedvező energiák, sorsfordító erők hatnak mindannyiunkra. Lesz 4 csillagjegy, akik a legszerencsésebbek lesznek idén tavasszal. Lássuk, kik ők a tavaszi szerencsehoroszkóp szerint.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!