Mi jellemzi e Halak szülötteket?

Mumiah az átalakulás, folyamatos változás és újjászületés képviselője.
Ezeket az embereket hatalmas tudásszomj és kíváncsiság jellemzi, szeretnek információk után kutatni és ismeretlen területeket felfedezni.

Mottójuk az lehetne: " Csak egy valami állandó, a változás".

Ez nem azt jelenti, hogy állhatatlan természettel áldotta meg őket a sors, csupán nem kedvelik az egy helyben toporgást és a céltalan, fejlődéstől mentes vegetációt. Természetes életösztön és szabadságszeretet árad belőlük, de nem hedonista módon, hanem egészségesen, bölcsen.

Az Újjászületés angyala vigyáz ránk a következő napokban (Fotó: Shutterstock)

Szeretik hasznos és (számukra) érdekes tevékenységekkel tölteni a mindennapjaikat és szabadidejüket, ugyanakkor feladataikat, kötelezettségeiket nem hanyagolják el. Mivel lételemük a fejlődés, tartósan képtelenek rossz kompromisszumot kötni és idejüket, mentális készségeiket számukra értelmetlen dolgokra pazarolni.

A külvilág gyakran kaméleonoknak és változékony természetűeknek gondolja őket, pedig csupán fejlődnek és a tapasztalataik következtében átalakulnak bizonyos nézeteik, elveik.

Ha elköteleződnek, akkor rendkívül mélyen szeretnek és kapcsolódnak a másik féllel, létfontosságú azonban számukra a személyes szabadság megőrzése- hiszen korlátok és elnyomás alatt nem tudnak fejlődni, szellemileg gyarapodni.

Hirdetés

Szórakoztató, kellemes társaságnak tartják őket, akik egyéniségükkel színt visznek a közösségi eseményekbe.
A spiritualitás és vallásfilozófia iránt nagy érdeklődést tanúsítanak, csupán arra kell vigyázniuk, nehogy lelkesedésük "elszállásba" torkolljon.

Gyakori, hogy földi küldetésük során mentálisan-spirituálisan többször újjászületnek, hiszen életük bővelkedik az érdekes, különleges történetekben, élményekben, melyek komoly transzformáló erővel bírnak.

Miben kérhetjük Mumiah segítségét ezekben a napokban?

• Ha úgy érezzük, jó ideje egy helyben toporgunk, és a holtpontról kibillentő új tapasztalatokra, élményekre vágyunk.

• Mumiah-hoz imádkozhatunk, amennyiben gyökeres külső- belső átalakulásra van szükségünk, esetleg úgy érezzük, éppen ez zajlik az életünkben. Ő segít a lehető legfájdalommentesebben újjászületni, csökkenti a metamorfózissal együtt járó nehézségeket- testből való kilépésre felkészülés esetén is.

• Mumiah a protektorunk, ha nagyobb rugalmasságra és szabadságra vágyunk, segít kiszakadni az elnyomó, terméketlen helyzetekből és kapcsolatokból.

• Amennyiben jó ideje keressük azt az utat, amely önazonos velünk, Mumiah támogatásával megtalálhatjuk önmagunkat, illetve azt az irányt, amely aktuális fejlettségi szintünknek megfelelő és fejlődést biztosító.

Ez is érdekelhet

Hosszú hétvégi horoszkóp 2024. március 15-17.: Csodás lehetőségek

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók a március 15-i hosszú hétvégére. Végre három csodás nap, amikor teljesen átadhatod magad a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. S mit jelez még a horoszkóp? A csillagjegyednél megtalálod a választ.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!