Mi jellemző az ebben a pár napban született Halakra?

Yabamiah különleges kreativitással, szépérzékkel és mértéktartásra való képességgel ruházza fel e Halak szülötteket. Szeretnék minél jobban megismerni az őket körülvevő világot, tudásvágyuk és információéhségük csillapíthatatlan.

Igyekeznek kontrollálni elemi ösztöneiket és vágyaikat, érzelmesek és realisták egyszerre.
Szépérzékük és harmóniára való törekvésük erőteljes, ez saját stílusuk és életkörülményeik kialakításában is érzékelhető.

Az Átalakulás angyala vigyáz ránk a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Az alkotás fontos eleme a létezésüknek: akár művészetről, akár önmagukról, környezetükről van szó, törekednek kreatív hajlamaikat teremtésre és fejlesztésre használni: a jó dolgokat még jobbá akarják alakítani, ahol pedig káosszal szembesülnek, ott rendet és harmóniát kívánnak létrehozni.
Saját testük rendkívül fontos számukra, lelkük szentélyének tartják. Odafigyelnek önmagukra kívül- belül, kedvelik a kényeztetést és törődést.

Nem csupán saját magukat képesek radikálisan átalakítani, környezetükre is nagy hatást gyakorolnak karizmatikus lényükkel. Ritkán maradnak észrevétlenek, ugyanakkor erős kisugárzásuk miatt olykor megosztó személyeknek titulálják őket.

Gyakran jellemzik őket idealistáknak és maximalistáknak, ők azonban ezt egyáltalán nem így érzik. Csupán követik ihletüket és inspiráltan cselekszenek, de igyekeznek nem túlságosan elszállni a földi valóságtól.

Hirdetés

Amitől a leginkább szenvedhetek, az a félreismerés. Akik felszínesen ismerik őket, általában teljesen más képet alakítanak ki róluk, mint amilyenek valójában. Sokan kellemes csalódásnak tartják, mikor e Halak szülötthöz közel kerülve megismerik valódi lényüket.

Mivel Yabamiah az átalakulás angyala, hozzá tartozik a halál fogalma is, mint a legmeghatározóbb transzformáció. E Halak szülöttek sokat foglalkozhatnak lélekszinten az elmúlás kérdésével, és keresik- kutatják a válaszokat a túlvilági léttel kapcsolatosan.

Miben kérhetjük Yabamiah segítségét ezekben a napokban?

• Az Ő segítségét kérhetjük, ha kreativitásunkat materiális síkú teremtésre kívánjuk használni.

• Ha környezetünkre és a külvilágra szeretnénk hatást gyakorolni belső lényünkkel és képességeinkkel.

• Amennyiben a harmónia , szépség és teljesség megteremtése a célunk- bármilyen életterülettel kapcsolatosan-, Yabamiah- hoz fohászkodhatunk.

• Ő patronálja azokat, akik földi küldetésük végéhez értek, és felkészíti a lelkeket a test elhagyására. Békét és megnyugvást hoz az utolsó életszakaszban , segítséget nyújt a hozzátartozóknak is eltávozó szeretteik támogatásában.

Ez is érdekelhet

Márciusi kínai horoszkóp 2024.: szerencsés fordulatokat hoz a Nyúl hava

Március 5-én kezdetét veszi a Nyúl hava, ami szuper energiákat hoz mindannyiunknak. Nézd meg, mi minden vár rád a márciusi kínai horoszkóp szerint!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!