Mi jellemző az ebben az időszakban született Rákokra?

Nelchael különleges szellemi képességekkel áldja meg e Rák szülötteket. Ők az örök kíváncsiak, akik minden téren éhesek az információkra és a megszerezhető ismeretekre. Könnyen tanulnak és fejlődnek, tudásszomjuk hatalmas, melyet lankadatlan odaadással igyekeznek folyamatosan gyarapítani.

Imádnak keresni, kutatni, mindig a felszín mögé szeretnének látni. Kitartásuk mellett remek analitikus képességeiknek köszönhetik eredményeiket, ösztöneikben bízva optimistán haladnak céljaik felé. Az élet misztériumainak felfedezése, és az összefüggések állandó keresése a fő motivációjuk, melyhez nélkülözhetetlen számukra a megfelelő mennyiségű énidő.

A Tanulás angyala uralkodik a következő napokban (fotó: Shutterstock)

A felszínes kapcsolatok helyett a mély, valódi értékeket képviselő nexusokat részesítik előnyben, inkább vannak egyedül, minthogy rossz kompromisszumot kössenek. Az egyedül töltött idő is termékeny számukra, hiszen az önfejlesztés az egyik fő feladatuk.

Szeretnek mindent saját maguk felfedezni, nem igazán befolyásolhatóak, igyekeznek saját normáikat követve önazonosan élni. A túl szűk, merev korlátokat nagyon nehezen viselik, csak akkor érzik jól magukat, ha szellemük szabadon szárnyalhat. Ha azonban megtalálják méltó társukat, igazán lojális, valódi megértésen és együttműködésen alapuló társkapcsolatot hoznak létre, melyben komoly áldozatokra is képesek.

Bár vágynak az állandóságra, elfogadják, hogy az élet szüntelen változások folyamata, melyben az embernek a fejlődése érdekében sokszor kaméleon módjára változtatnia kell hozzáállásán. Rugalmas szemléletmódjuknak köszönhetően ritkán ragadnak benne mélypontokban, igyekeznek a kesergés helyett a továbbhaladásra fókuszálni. Igazi túlélők, akiknek fát lehet vágni a hátukon, türelmesebbek és toleránsabbak az átlagnál.

Hirdetés

A legfontosabb számukra, hogy értelmet találjanak az életben és cselekedeteikben, ha ezt valami miatt nem így érzik, szárnyaszegett madaraknak gondolhatják magukat. Környezetük sokszor csodabogárnak tartja őket, az egyediség jellemzi mind a megjelenésüket, mind pedig az életmódjukat. Számukra nincs lehetetlen, gyakran azt is sikerül megvalósítaniuk, melyet a legtöbben esélytelennek tartanak. Az értelem, érzelem és kreativitás különleges egyvelege jellemző rájuk, mely egészen egyedi karaktert kölcsönöz számukra.

Miben kérhetjük Nelchael segítségét ezekben a napokban?

• Minden olyan helyzetben őt hívhatjuk segítségül, ahol saját utunkat követve, külső befolyásoktól mentesen szeretnénk haladni, döntést hozni. Nelchael támogatja a tisztánlátást és az önazonos viselkedést.
• Tanulmányok, vizsgák és szakmai vagy személyes fejlődésünkhöz kapcsolódó kérések esetén is Nelchael az őrangyalunk.
• Ha úgy érezzük, a tisztánlátásunkhoz vagy feladatainkhoz szükséges információk rejtve vannak előlünk, Ő segít a titkok és adatok, tények feltárásában.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!