Milyen tulajdonságok jellemzik ezeket az Oroszlánokat?

Elszántság, kitartás és a szív szavának követése - e kulcsszavak a legfőbb erényeik.
Érzelmi életük, családjuk és párkapcsolatuk élvez prioritást az életükben, az érzelmi biztonság megteremtésén fáradhatatlanul dolgoznak.
Türelmesek, toleránsak szeretteikkel szemben, hajlamosak idealizálni és piedesztálra emelni szerelmüket.

Mint minden Oroszlán, ők is rendkívül büszkék, de ha érzelmeik mélyek, azok kimutatásával nem fukarkodnak.
Intuitívak és megérzéseik hihetetlenül erősek, álmaikat és vágyaikat akadályok ellenére is elszántan követik- nem riadnak vissza a kockázatvállalástól sem.

A környezetük általában rettenthetetlennek és sikeresnek látja őket, akik fontos céljaikat szinte mindig elérik. Azt azonban csak ők tudják, milyen komoly munka és önuralom áll eredményeik mögött, ezért is becsülik meg nagyon a küzdelmeik gyümölcsét.

A Tolerancia angyala uralja ennek az időszaknak a szülötteit is (fotó: Shutterstock)

Önismeretük általában igen fejlett, hosszasan gyakorolják az önreflexió alkalmazását. Fontos számukra a kommunikáció, szeretnek mindent alaposan átbeszélni, kielemezni. Dühössé és impulzívvá, esetleg arrogánssá csak abban az esetben válnak, ha nem kapnak kielégítő választ a kérdéseikre, vagy úgy érzik, figyelmen kívül hagyják az igényeiket, véleményüket vagy erőfeszítéseiket.

Toleranciaküszöbük magas, ezért bizonyos esetekben a szükségesnél több áldozatot hoznak társukért vagy szeretteikért, de idővel Oroszlán temperamentumukból kifolyólag bekapcsol az önvédelmi mechanizmusuk, és igyekeznek meghúzni a határaikat- több, kevesebb sikerrel.

Az anyagi biztonság nagyon fontos számukra, és eltökélten dolgoznak is ennek megteremtésén, azonban az egy helyben toporgást és a megrekedést, fejlődést nélkülöző állapotokat nem képesek hosszasan elviselni. Lételemük, hogy mindig mozgásban legyenek, és felkavarják az állóvizet.

Keresik ugyan a békét, de mivel állandóan izegnek- mozognak, számukra a tökéletes idill gyakorta egyet jelent az unalommal- ilyen esetekben hurrikán módjára felforgatjhatják a helyzetet.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. július 22-28.: Kapkodjuk a fejünket, annyi minden történik ismét

Ezen a héten annyi minden történik, mint máskor egyetlen hónap alatt. Most tényleg csak kapkodjuk a fejünket a változások láttán. Hétfőn a Nap az Oroszlán jelébe lép, és megkezdődik az Oroszlán hava. Jegyet vált a Merkúr is. A kellemetlen pillanatok mellett ugyanakkor számos kedvező lehetőséget is jeleznek a bolygók a héten.

Tovább olvasom

Miben kérhetjük Nithaiah segítségét, égi támogatását?

• Ha párkapcsolatunk vagy családi életünk rendkívüli türelmet
és erőfeszítést követel meg tőlünk, illetve extrém mértékű toleranciára van szükségünk egy adott élethelyzetben: például társunk, családtagunk betegsége, szerelmi háromszög, vagy gyermeknevelési problémák esetén.

• Nithaiah- hoz fohászkodhatunk abban az esetben is, ha áldozati szerepkörbe kerültünk túlzottan önfeláldozó viselkedésünk miatt, és szeretnénk meghúzni az egészséges határokat önvédelmünk érdekében.

• Ő a patrónusunk vágyaink, álmaink elérésében, még a nehezen kivitelezhető célok megvalósítását is lehetségessé teszi- ha elegendő türelemmel és kitartással rendelkezünk.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!