Milyen tulajdonságok jellemzik ezeket a Szüzeket?

Lecabel intelligenciát, remek analitikus képességeket és magabiztosságot kölcsönöz e Szűz szülötteknek. Gyakorlatiasak, széles látókörűek, igyekeznek megtalálni az ideális egyensúlyt értelem és érzelem között.

Nagy hangsúlyt fektetnek a pontosságra és precizitásra, képesek racionális kontrollt gyakorolni érzelmeik felett. Fontos számukra, hogy átlátható rendszereket alkossanak életükben, saját szabályaikat hűen követik.

Az Intellektus angyala uralkodik a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Igyekeznek a dolgok mélyére látni, nem kápráztatja el őket a felszín csillogása. Minden cselekedetük mögött mély értelmet keresnek, ezzel próbálják elkerülni a felesleges erőfeszítéseket és cél nélküli mechanizmusokat.

Az őszinteséget, egyenességet és átláthatóságot mindennél többre becsülik, ezt nem csupán embertársaiktól, hanem önmaguktól is elvárják.
A fair play hívei minden téren, nem hagyják, hogy pillanatnyi érzelmeik eltérítsék őket legfontosabb céljaiktól.

Precízek és maximalisták

Ki nem állhatják a káoszt, ennek érdekében állandó rendszerezésre törekednek. Csak akkor képesek elégedetten és boldogan létezni, ha átlátható keretrendszert alakítanak ki az életükben. Kerülik az átláthatatlan helyzeteket és túlságosan komplikált kapcsolatokat, az önazonos lézezés kulcsfontosságú számukra.

Választott hivatásukban precízek és maximalisták, nem érik be félmegoldásokkal. Megbízhatóak és szavahihetőek, ami a szívükön, az a szájukon. Környezetük olykor szélsőségesnek és merevnek tartja őket, pedig csupán elveik és nézeteik erőteljes képviselőiként működnek.

Ha valakiért vagy valamiért felelősséget vállalnak, azt komolyan is gondolják. Nem ígérnek felelőtlenül, inkább százszor végiggondolják, valóban el tudnak-e köteleződni egy ügy vagy személy mellett.

Ez is érdekelhet

Szűz hava: születésnapi horoszkóp a Szűz jegy szülötteinek

A születésnap mindenkinek fontos dátum. Neked is, Szűz szülött. Mielőtt az előtted álló időszakot átvilágítanánk a bolygók segítségével, nézzük csak, hogy mi minden lakozik benned!

Tovább olvasom

    

Szív, lélek és értelem

Kisugárzásuk erőteljes, karizmájuk magával ragadó és figyelemfelkeltő. Garantáltan nem maradnak észrevétlenek egyetlen közegben sem, tartásuk és magas rezgésszintű energiáik valóságos csodálatot válthatnak ki. Segítőkészek és támogatóak, nem csupán üres szavakkal motiválják környezetüket - elsősorban példamutató magatartásuknak köszönhetően vívják ki az elismerést és tiszteletet.

Olyan kiváló és komplex személyiségjegyekkel bírnak, melyek predesztinálják sikereiket a szakmai és magénéletben egyaránt. Szív, lélek és értelem megfelelő arányú keveredése az érvényesülésük legfőbb kulcsa.

Miben kérhetjük Lecabel angyal segítségét?

• Ha rendet szeretnénk teremteni a káoszból, és egy átlátható keretrendszert kívánunk kialakítani az életünkben, mely saját és környezetünk fejlődését, boldogulását szolgálja.

• Amennyiben úgy érezzük, nagyobb határozottságra, elszántságra és precizitásra van szükségünk céljaink eléréséhez, és eddigi magatartásunk nem volt eléggé következetes, Lecabel segít bennünket a változások véghezvitelében.

• Az Ő támogatását kérhetjük, ha eddigi életünkben nem sikerült megfelelően kialakítanunk az értelem és érzelem közötti egyensúlyt, emiatt pedig sok fölösleges energiát fektettünk olyan dolgokba és kapcsolatokba, melyek zsákutcának bizonyultak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!