Milyen tulajdonságokat kölcsönöz Yehuiah ezeknek a Szüzeknek?

A Csapatszellem angyala erős együttműködési készséggel ajándékozza meg az embereket. Ezek a Szüzek képesek saját nézeteiken túllépve magasabb perspektívából szemlélni a helyzeteket, és szerepkörüket az univerzumban.

Segítőkészek, toleránsak és vállalkozó kedvűek, szeretnek motiválni másokat. Az egyedüllétet nehezen viselik, rendkívül nagy igényük van párkapcsolatra és baráti körre, szociális hálóra. Akkor találnak értelmet életükben, ha másokért tehetnek valamit, és hasznosnak érzik mindennapos tevékenységeiket.

Az Együttműködés és a Csapatszellem angyala uralkodik a következő időszakban (fotó: Shutterstock)

Szuper vezetők

Gyakran ők a család és bármely más kollektíva mozgatórugói és összetartói, munkahelyen határozott, de igazságos és lojális vezetők.
Főnökként odafigyelnek arra, hogy együtt tolják a szekeret beosztottjaikkal, nem diktálnak vagy dominánsan irányítanak, hanem kollégáikkal csapatszellemben végzik el a munkát.

Fiatal koruktól kezdve vonzza őket a spiritualitás és misztikum. Hiába jellemzi őket stabil földhöz kötöttség, szükségük van erőteljes hitre, illetve erkölcsi keretrendszert nyújtó hitvilágra ahhoz, hogy gyakorlati tevékenységeiket megfelelően el tudják látni. Sikereiket annak is köszönhetik, hogy ideális arányokat alakítanak ki a szellemi és materiális sík között.

Figyelniük kell az adás és kapás egyensúlyára

Nagyon jó elemzők és analitikusok, emellett ösztönösen megtalálják a lehető legjobb megoldást bármilyen komplikált szituációban. Kreatívak és példamutatók, szívesen barátkoznak velük az emberek.

Mivel Yehuiah folyamatos társulási igényt gerjeszt, a tartós egyedüllét és szingliség rendkívül negatívan hat e Szüzek teljesítményére. Ha valami miatt ismétlődő nehézségeik akadnak a tartós párkapcsolatok kialakításával, akkor a legfontosabb számukra a stabilitást jelentő munkahelyi közeg, illetve a biztonságot nyújtó baráti és családi kör.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. szeptember 2-8.: most sok minden változik

Újholddal indul szeptember első hete, ami nem csak az iskolásoknak szerencsés a tanévkezdéshez: mindannyiunknak segít rendezni sorainkat. Szükség is lesz erre, mert egész héten lesznek bosszúságot, feszültséget hozó fényszögek is. Szerdán pedig belép a Mars a Rákba, ami szintén komoly fordulat. S mi minden vár ránk a folytatásban? A heti horoszkópból mindenre fény derül.

Tovább olvasom

    

Hatalmas szívük van, emiatt a párkapcsolatokban elkövetett leggyakoribb hibájuk, hogy többet adnak, mint amennyit kapnak. A kudarcokat megelőzve és elkerülve idővel meg kell tanulniuk egészséges arányokat kialakítani, és saját határaikat egyértelműen kijelölni. Sajnos inkább benne maradnak egy már kevésbé jól működő kapcsolatban, minthogy önszántukból tovább lépjenek. Tekintve, hogy az egyedüllét számukra tényleg pokoli érzés, környezetük általában megérti ragaszkodásukat és kitartásukat.

Miben kérhetjük Yehuiah segítségét ezekben a napokban?

• Minden olyan helyzetben, melyben az élet csapatjátékos szemléletmódot kíván meg tőlünk. Legyen szó akár új közegbe való beilleszkedésről, vagy az együttműködési készség erősítéséről , Yehuiah csökkenti az önzést és a kívülállóság érzését. Segíti a kollektív együttműködést, mely minden résztvevő előnyére válik.

• Párkapcsolatban támogatja egymás megértését és elfogadását, illetve az érzelmi kapcsolódást nehezítő blokkokat oldja. Főleg olyan helyzetben segít, ahol mozaikcsaládok alakulnak, illetve nagyfokú tolerancia szükségeltetik egymás élethelyzetével, múltjával kapcsolatban.

• Amennyiben vezető pozícióban vagyunk, vagy másokat kell irányítanunk, csökkenti az egó túlkapásait és a mindenki számára káros túlzott dominanciára való hajlamunkat. Közös vállalkozások esetén támogatja az egyenrangú és igazságos együttműködést.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!