Milyen tulajdonságok jellemzik az ebben a periódusban született Szüzeket?

Lehahiah mértékletességre való törekvést, határozottságot és erőteljes igazságérzetet kölcsönöz ezeknek az embereknek.
Kisugárzásuk egyszerre karakán, határozott és melegséget árasztó, személyiségükben harmonikus egyveleget alkot az erő és a lágyság.

Fejlett igazságérzetük meghatározza az egész karakterüket: vélt igazságukkal kapcsolatban szinte meggyőzhetetlenek. Nem mindig a racionalitásra, inkább érzelmeikre hagyatkoznak egy szituáció kielemzésénél, megérzéseiket képesek olykor tényként kezelni.

Erős és igazságos

A szerelem és párkapcsolat iránti vágyuk hatalmas, ugyanakkor el tudják különíteni a földi, realista kapcsolatot a lángoló szerelemtől. Egy életen át kereshetik az eszményi szerelmet, melyet többször is átélhetnek, de hosszútávú társkapcsolataik vágyaikkal ellentétben gyakran inkább testvéries jellegűek egy idő után.

Az Igazságérzet Angyala uralkodik most (fotó: Shutterstock)

Nagy munkabírással rendelkeznek és kitűzött céljaikat kitartóan követik, ezért általában a siker sem marad el. Ami fontos életfeladatuk, hogy erőteljes érzelmeiket megtanulják megfelelően kezelni, és igyekezzenek azokat kordában tartani.
Családtagjaikért és szeretteikért rendkívüli áldozatokra képesek, akiért egyszer vállalják a felelősséget, azért a végsőkig kitartanak.

Mély önismeret

Sérelmeiken azonban nehezen teszik túl önmagukat, és bár nem haragtartóak, egy érzelmi törés nyomait hosszú távon cipelik. Nehezen nyílnak meg másoknak érzelmi sebeikkel kapcsolatban, azért is dolgozzák fel nehezen a traumákat, mert sok mindent magukban hordoznak, raktároznak kimondatlanul.

Vállalniuk kell, hogy néha ők is esendőek és elgyengülnek, meg kell tanulniuk szükség esetén segítséget kérni és azt elfogadni.
Középkorukra általában komoly önismereti utat járnak végig, mely alkalmassá teszi őket arra, hogy tapasztalataikkal másokat is segítsenek. Valódi bölccsé válhatnak, akik utat mutatnak és támogatják embertársaikat.

Ez is érdekelhet

Szeptemberi kínai horoszkóp 2024.: áldást és hálát hoz a Kakas hónapja

A szeptember hónap áldást és hálát hoz sokak számára, mert ez a Kakas hónapja. Ez az állatövi jegy arról ismert, hogy szorgalmas, pontos és kitartó, és kész harcolni az igazáért. S mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Szeptemberi kínai horoszkóp 2024.

Tovább olvasom

    

Miben kérhetjük Lehahiah segítségét ezekben a napokban?

• Ha vélt vagy valós igazságtalansággal találjuk szembe magunkat, Lehahiah segít úrrá lenni érzelmeinken. Mindig vizsgáljuk meg a helyzetet minden irányból, az Ő támogatásával hozzájuthatunk a szükséges látószöghöz, hogy megfelelően reagálhassunk a szituációra.

• Bármilyen érzelmi ügyből fakadó sérelem ér bennünket, és fájdalmunkból kifolyólag nem vagyunk képesek kontrollálni és kezelni az indulatainkat, Lehahiah segít az impulzivitás megfékezésében, és a később esetleg megbánást szülő reakciók visszaszorításában.

• Ha úgy érezzük, túlságosan merev nézetekkel bírunk, melyek korlátoznak bennünket, vagy éppen mások részéről tapasztalunk merevséget és hajlíthatatlanságot, Lehahiah feloldhatja a túl szigorú keretrendszereket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!