Leuviah, az Intelligencia Angyala a június 22-26. között született Rák jegyűek őrangyala, és az Ő fennhatósága alá tartozik ez a néhány napos periódus.

Mi jellemzi az e pár napban született Rák jegyű embereket?

Leuviah, a széleskörű intelligencia, egyediség és kreativitás angyala, ezáltal különleges képességeket és individualitást kölcsönöz a június 22. és 26. között született Rák embereknek. Kisugárzásuk erőteljes, megjelenésük egyedi és figyelemfelkeltő. Ezt sohasem felszínes külsőségekkel érik el, hanem lényük sugárzó energiájával.

Bármely közegbe kerülve gyorsan rájuk szegeződnek a tekintetek, mágnesként vonzzák a többiket. Egyedi szemléletmód és életfelfogás jellemzi őket, amelyet komoly élettapasztalataik talaján alakítanak ki. Többségük a legmélyebb bugyrokat és legnagyobb magasságokat is megtapasztalja élete során, épp ezért igazi legyőzhetetlen harcosok.

A kihívás élteti őket, a langyos, sekélyes dolgokat általában nem kedvelik, mivel személyiségük rendkívül összetett, általában sorsuk sem tipikus sétagalopp. Mások gyakran különcnek, csodabogárnak tartják őket, de ezt egyáltalán nem bánják, sőt! Szeretik is kihangsúlyozni egyediségüket, számukra a szürke kisegér-lét egyet jelent a kudarccal.

Leuviah, az Intelligencia Angyala segít június 22-26. között (Shutterstock)

Kimagasló intelligencia

Mentálisan hatalmas erőtartalékokkal rendelkeznek, kitűzött céljaikat sokszor még akkor sem engedik el, ha azok lehetetlen küldetésnek bizonyulnak. Hatalmas a szívük, nagyon mélyen tudnak kötődni, és szeretteikért extrém mértékű áldozatokra is képesek.

Hirdetés

Intelligenciájuk kimagasló, tudásszomjuknak köszönhetően igen gyorsan tanulnak. Amit nehezen tudnak elviselni, az a tiszteletlenség, és nézeteik, elveik figyelmen kívül hagyása. Ha nem kapnak kellő megbecsülést és elismerést, befelé fordulóvá vagy lázadóvá válhatnak, akik impulzív megnyilvánulásaikkal könnyen harcias, forró légkört teremthetnek.

Arany középút és mértékletesség

Legfontosabb feladatuk az arany középút és a mértékletesség megtalálása, az egészséges önkontroll kifejlesztése. Ez azonban hatalmas kihívás számukra. Ha sikerül féken tartaniuk elsöprő energiáikat, és ésszerű célokat tűznek maguk számára, hihetetlenül sikeres és színes életet élhetnek.

Az Intelligencia Angyala oltalma alatt született Rák jegyűek az építő jellegű kritikát is nagyon nehezen viselik és azonnali támadásnak veszik, ezen szintén dolgozniuk kell életük során. Kellő önismeretet kialakítva azonban intelligenciájukat olyan széles körben képesek kamatoztatni, hogy valóban irigylésre méltó életet élhetnek.

Miben kérhetjük Leuviah, az Intelligencia Angyala segítségét ezekben a napokban?

  • Ha arra van szükségünk, hogy erős hatást fejtsünk ki környezetünkre szakmai vagy egyéb szociális szempontból, Leuviah, az Intelligencia Angyala segít bennünket szövetségesek és támogatók bevonzásában.
  • Amennyiben meg szeretnénk mutatni a külvilágnak különleges képességeinket elismerésre vágyva, szintén Leuviah a támogató angyalunk.
  • Ez az angyal segít az önkontroll kifejlesztésében, fékezheti impulzivitásunkat, és indulatkezelési problémáinkat is segít rendezni.
  • Hozzá fordulhatunk támogatásért, ha növelni szeretnénk intellektuális és tanulási képességeinket, illetve eddig számunkra ismeretlen területeken kívánunk érvényesülni.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!