Mi jellemzi az ebben az időszakban született Kosokat?

Vehuiah a kreativitás, teremtés és forradalmi ötletek angyala. E Kos szülöttek átlagon felüli teremtőerővel és újszerű ideákkal, szemléletmóddal bírnak.
Bármilyen szakterületen helyezkednek is el, lételemük az újítás és az elavult keretrendszerek átlépése. Céljuk, hogy új köntösbe csomagolják a megszerzett ismereteket, és kreativitásukat használva elősegítsék a fejlődést minden téren.

Inkább úttörők és kezdeményezők, mint alárendelődő követők - ha teret kapnak képességeik megcsillogtatására, igen nagy volumenű eredményeket érhetnek el. Optimisták és pozitív beállítottságúak, ezért környezetükben sokan merítenek erőt belőlük.

Az Új Kezdetek angyala uralkodik a következő napokon (fotó: Shutterstock)

Cselekedeteik és terveik általában nem öncélúak, hisznek az együttműködés erejében, és szívesen osztják meg javaikat másokkal - legyen szó akár szellemi tőkéről, érzelmekről vagy anyagi erőforrásokról.
Lelkük mélyén érzik, földi küldetésük legfontosabb eleme az elavult rendszerek megreformálása és kor szellemével való haladás hirdetése, elősegítése.

A magánéletben is jellemzőek rájuk a rendhagyó kapcsolatok, sokszor találják magukat nehezen definiálható viszonyokban. Irányadó szabályrendszerüket leginkább saját maguknak teremtik, nem követik a konvenciókat, viszont szinte mindig hűek önmagukhoz és alapelveikhez.

Ha bármilyen okból kifolyólag padlóra kerülnek, csak rövid ideig keseregnek a romokon üldögélve, megrázzák magukat, és túlélő-teremtő személyiségüknek köszönhetően újjászületnek hamvaikból , akár a főnixmadár.

Hirdetés

Teherbíróak és erős akaratúak, akik példaként szolgálhatnak a környezetükben élők számára.
Vehuiah angyalt azért is tartják az új kezdetek szimbólumának, mert gyakorlatilag minden helyzetből képes egy új, az előzőtől eltérő, másfajta minőséget létrehozni. E Kos szülöttek is ezzel a képességgel rendelkeznek: megújulnak, átalakulnak és szüntelenül fejlődnek, akár a legnagyobb nehézségek ellenére is.

Miben kérhetjük Vehuiah segítségét ezekben a napokban?

• Ha úgy érezzük, híján vagyunk az ötleteknek és a továbbhaladáshoz szükséges erőnek, kreativitásunkat és életösztönünket fokozza.

• Amennyiben kilátástalannak látjuk az aktuális helyzetünket, segít meglátni azokat az új lehetőségeket, melyek eddig talán opcionálisan sem szerepeltek terveinkben.

• Vehuiah-hoz imádkozhatunk, ha szeretnénk kitörni túl szűkké vált keretrendszerekből: akár párkapcsolati vagy családi, esetleg szakmai vagy saját magunk számára állított korlátokról van szó, Ő segít az új elvek kialakításában, befogadásában.

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb idén tavasszal

Március 20-án elstartol az asztrológiai újév, és ez a tavasz kezdőpontja is. Az ezt követő hónapokban nagyon kedvező energiák, sorsfordító erők hatnak mindannyiunkra. Lesz 4 csillagjegy, akik a legszerencsésebbek lesznek idén tavasszal. Lássuk, kik ők a tavaszi szerencsehoroszkóp szerint.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!