Sokan sokfélét írnak, mondanak a Bak jegyűekről, amelyek többnyire csupán a felszínt kapargatják. De most nézzük meg, mi lakozik valójában benned, és mi az, amiből nem vagy hajlandó engedni! Tény, hogy hangsúlyt fektetsz a kemény munkára, és komolyan veszed a kötelességeidet. Gyakran túl szigorúnak és mogorvának tartanak téged a többiek, ami abból adódik, hogy nem bízol meg senkiben. Óvatos, távolságtartó és diszkrét ember vagy. Vigyázz, az óvatosság ne menjen át gyanakvásba! Magadból indulsz ki, emiatt tiszteletben tartod a saját és mások magánéletét, vagyis elvárod, hogy mások is így tegyenek veled szemben.

Bak hava: ez jellemzi a Bak jegyűeket

A diszkréció nálad alapvető fontosságú. Utálod, sőt elítéled a pletykát. Ugyanakkor előfordul, hogy összeesküvés elméleteket követsz és/vagy gyártasz. Érdemes lenne megvizsgálnod, miből adódnak ezek: félelemből vagy logikátlanságból? Te addig biztosan nem nyugszol, amíg nem érted meg, ki és miért tesz bizonyos dolgokat. Meggyőződésed, hogy minden mögött határozott cél áll. Pedig ez sokszor nem így van. Az emberek gyakran tesznek olyasmit, aminek valójában nincs értelmes oka. Ez igaz nagyobb volumenű folyamatokra is. Ilyenkor lefagysz és összezavarodsz. "Ha nincs értelme, nem származik belőle haszna, akkor miért teszi?" - kérdezed joggal.

Nem szereted a tétlenséget és a céltalanságot sem, hiszen te nagyon ambiciózus és kitartó típus vagy. Szívósan és elszántan haladsz a célod felé. Sosem adod fel. Hajlandó vagy komoly áldozatokat hozni és közben lemondani sok mindenről. Annyi szenvedéssel járhat így az életed, hogy mire beérsz a célba, nem biztos, hogy képes leszel élvezni a sikert. Tévedsz, ha azt hiszed, az élet csak a munkáról szól. Hajlamos vagy örömtelen robotolóvá válni, ha nem vigyázol, pedig így megkeseredett, morgós koravén emberré válsz. Meg kellene tanulnod lazítani és kikapcsolódni. "Az mire jó?" - teszed fel a kérdést. Nem véletlenül, hiszen te a szabadságod alatt is értelmes, értékes, hasznos programot szervezel magadnak. Nálad nem opció a tengerparton napozás vagy az, hogy 24 órában semmit sem teszünk.

Vajon mi jellemzi a Bak jegyű embereket, és mit jelez számukra a horoszkóp? (Shutterstock)

Bak hava: nehéz a Bak bizalmát elnyerni

Remek a humorérzéked, de ezt csak a közeli barátaid értik, élvezik. Apropó az válhat a barátoddá, aki nem adja fel hamar, vagyis képes kivárni, hogy megbízz benne. Olyan a lelked, mintha várfal venné körbe. Sőt több sor várfal. Idő kell, hogy valaki átjusson ezeken a várfalakon. Nem véletlen a hasonlat, hiszen bolygód, a Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura, és tudjuk, több gyűrű veszi körbe a várfalakhoz hasonlatosan. Érdemes ugyanakkor kivárni a bizalmadat, mert az nagy kincs. Aki elnyeri, életre szóló, megbízható barátra talál benned. Rád mindig mindenben lehet számítani, s bármilyen titkot rád lehet bízni, mert az egészen biztosan hét lakat alatt őrzöd. A bizalmaddal visszaélni megbocsáthatatlan bűn: amit kétszer teheti meg valaki: először és utoljára.

Amennyiben ismered magadat, tisztában vagy azzal, hogy nem tudsz veszíteni. Kitartásod mindig meghozza a gyümölcsöket. Maratonfutóként képes vagy beosztani az idődet, energiádat, erődet. Nem is maradnak el a sikerek. Lehet, hogy lassan érnek be az eredmények, de előbb-utóbb beérnek, amit a megfontoltságodnak, a körültekintésnek és a koncentrációdnak köszönhetsz. Kíméletlen vagy önmagaddal, rosszabb esetben a környezeteddel is. Hajlamos lehetsz az önsanyargatásra. Abban a tévedésben élsz, hogy a nagy sikerek csak nagy lemondások árán jöhetnek, s ezért mazochistává válsz.

Hirdetés

A Bak havában született emberek ápoltak, igényesek

Valójában nem sokat törődsz a külsőségekkel, de igényes és ápolt ember vagy. Ki nem állhatod a márkafüggőséget, a rongyrázást, a sznobizmust. Stílusod puritán, letisztult, visszafogott, feltűnésmentes. Egyesek megmosolyognak ezért, mások csodálnak. Szerencsére egyik sem érdekel téged. Hihetetlen módon tudsz spórolni, amit olykor túlzásba viszel, és megvonsz magadtól mindent. Főleg, ha a spórolásnak konkrét célja van. Ez nem jó vagy rossz, hanem tény.

Ugye tudod, hogy becsvágyó, igyekvő, akaratos, büszke, okos, praktikus és határozott ember vagy? És azt tudod, hogy kevesen szeretnek, mert ritkán dicséred a többieket? Sajnos a melegség és a gyengédség nem az erősséged, pedig tisztában vagy vele, az érvényesüléshez szükséged lenne mások jóindulatára. Ezt pedig többnyire a népszerűség hozza. Jobb lenne, ha nagyobb bizalommal fordulnál a körülötted lévő emberek felé. Jogos, hogy megválogatod, kit engedsz közel magadhoz, de nem szabad teljesen elszigetelődnöd a többiektől. Nem baj, hogy legbelül remete vagy, de a családod és a hozzátartozóid szenvednek, ha nem próbálsz kicsit kedvesebb, elnézőbb és megértőbb lenni (legalább velük). Ez az életed legnagyobb kihívása.

December 22-én kezdődik a Bak hava

Idén december 22-én 04:18-kor a Nap belép a Bakba, és jön a születésnapod. Tudtad, hogy a születésnapod a te személyes szilvesztered? Ekkor zárul le ugyanis az egyéves ciklus, és indul el az újabb, ami egyben nagyszerű alkalom, hogy megállj egy pillanatra, leltárt készíts mindarról, ami sikerült az elmúlt 12 hónapban, majd tűzz ki még el nem ért célokat, tervezz, és stratégiát készíts. S éppen ehhez lehet segítség az előrejelzés, ami most, a születésnapodkor induló évre vonatkozik, és a jövő évi születésnapodig tart.

Bak hava előrejelzés

2024-ben a Plútó visszafordíthatatlan változásokat hoz. Azzal indul az év, hogy január 21-én a Plútó belép a Vízöntőbe, azaz kilép a jegyedből, és az év elején fizetésemelésen keresztül vagy valami más módon juttat hozzá több pénzhez. Járj nyitott szemmel és füllel, mert az év során többször adódik esélyed feljebb és/vagy tovább lépni! Amennyiben van bátorságod élni az adódó lehetőséggel, végleg megoldódhatnak az anyagi gondjaid. A nosztalgiázás rövid, átmeneti ideig megengedett számodra szeptember 1. és október 11. között, utána végleg megváltozik az életed. A stílusod, a barátaid, a munkahelyed, a lakhelyed, valójában bármi változhat. Könnyen lehet, más színeket kezdesz hordani, vagy más ízeket kívánsz, mint korábban. Valójában ez a folyamat már 2023 március végétől elindult, de az igazi áttörést 2024-ben tapasztalod meg. November 20-ra kialakul az, amiben jól, jobban, egyre jobban érzed magadat testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt.

Ez is érdekelhet

Bak éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

A Bak jegyűek élete végérvényesen és visszavonhatatlanul változik meg 2024-ben. S hogy ez tetszeni fog-e vagy sem, rajtad múlik. Érdemes inkább az előbbit választani, s szintet lépni az életedben. Bak éves horoszkóp 2024. Vajon mit tartogat számodra?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!