Boldog születésnapot a Bikáknak!

Sokan tévesen azt hiszik, hogy anyagias vagy. Részben igazuk van. Ugyanis te tisztában vagy azzal, hogy a pénz egy nagyszerű eszköz ahhoz, hogy jólétet biztosíts önmagadnak és a szeretteidnek. Te értékeled a pénzt. Hajlandó vagy megdolgozni érte, majd képes vagy élvezni mindazt, amit megvehetsz rajta.

Szorgalmas, kitartó és nagy munkabíró képességgel vagy megáldva. Hosszan tudsz magas színvonalon teljesíteni. Utána elengedhetetlen, hogy beiktass egy hosszabb kávé szünetet, vagy ebédszünetet. Imádsz enni. Igazi gourmand vagy. Aki lát téged enni, biztosan megkívánja a finom falatokat. Azt nem engeded, hogy elegye előled az ételt, de szívesen adsz neki.

Valószínűleg szeretsz főzni, és szeretsz kísérletezni. A hagyományos konyha híve vagy, de olykor kirándulást teszel egzotikus irányba is. Később ötvözöd a kettőt, amiből mesés ízek és illatok születnek, amelyek a legtöbb ismerősödnek bejönnek. Akik fanyalognak, azoknak nem olyan kifinomult az ízlése, mint neked.

Mit hoz a Bika jegy szülöttének a követkző 1 év?(fotó: Shutterstock)

Pedig az ízlésed kivételesen magas szintű. Akár ízekről, akár illatokról, akár színekről, akár öltözködésről, akár lakberendezésről van szó. Született tehetséged van a gasztronómiához, a parfüm világához, a divathoz és a belsőépítészethez egyaránt. Mivel a kézügyességed is remek, nem csak a tervezésben, hanem a kivitelezésben is megállod a helyedet. Mindebből sokat kereshetsz. Kérdés, hogy fiatalkorodban kaptál-e elég bíztatást és lehetőséget a tanuláshoz, tapasztaláshoz, szárnypróbálgatáshoz.

Az anyagiasság olyan téren is érvényesül az életedben, hogy hajlamos vagy gyűjtögetni, sőt biztonsági tartalékot képezni. Ebből kifolyólag téged az vonz, ami kellően nagy: nagy autó, nagy ház, nagy hűtőszekrény, nagy család, stb. Vigyáznod kell, hogy ne csak akkor legyél elégedett, ha mindenből megszerezted a legnagyobbat. Nem a méret jelenti az értéket. A mennyiség után el kell kezdened keresni a minőséget.

Hirdetés

Ez vonatkozik az étkezésedre is. Ha el akarod kerülni, ill. meg akarod előzni a túlsúlyt, a cukorbetegséget, a magas vérnyomást, a trombózist, a zsírmájat, akkor mielőbb csökkentened kell az ételeid mennyiségét. Ha időben kapcsolsz, akkor nem kell semmit megtagadnod magadtól. Elég, ha kevesebbet eszel. Meglátod, gyorsan olvadnak le rólad a kilók, és fittebbnek fogod érezni magadat. Ezáltal tehermentesíted a bokáidat, a térdeidet, a szívedet, a májadat, a hasnyálmirigyedet, a tüdődet, gyakorlatilag az egész szervezetedet. Cserébe minőségibb és hosszabb életet élhetsz.

A Vénusz az uralkodó bolygód

Uralkodó bolygód a Vénusz, a szépség, a szeretet és a szerelem istennőjéről kapta a nevét. Mindegy milyen nemű és korú vagy, egészen biztos, hogy szép vagy. Ezzel a külsővel könnyebben érvényesülhetsz. Téged nem feszélyez, ha az előnyt a bizalomgerjesztő stílusoddal kell elnyerned. Szerencsére tisztában vagy azzal, hogy nem elég lehetőséget kapni, be kell bizonyítanod, hogy megállod a helyed hosszú távon is. Vénusz a szeretet és szerelem istennője csodás képességgel ajándékozott meg: szeretsz szeretni, és szeretsz szeretve lenni.

Neked az érintés nagyon fontos. Ha szeretsz valakit, akkor gyakran érsz hozzá: megsimogatod, megöleled, a karjára teszed a kezedet, amikor beszélsz hozzá. Vigyázz, mert vannak, akik ezt félre értelmezhetik, és többet akarnak tőled!

A szerelem a te életedben a nélkülözhetetlen fűszer. Ha megtalálod a partneredet, ragaszkodsz hozzá, és hű vagy. Sajnos a ragaszkodást olykor túlzásba viszed, és ki akarod sajátítani a másikat. Mivel nem vagytok összenőve, a másik igényelheti, hogy a barátaival, családjával menjen utazni, kirándulni, bulizni. Lehet, hogy nem mersz szólni, de belül őrjöngesz. Ahhoz, hogy ne robbanj fel, csak annyi kell, hogy szólj. Vállald fel, hogy neked az a vágyad, hogy - ha nem is mindent, de - minél több dolgot együtt csináljatok: bevásárlás, főzés, mozi, koncert, rokonlátogatás, stb.

A szex is alapvető helyet foglal el az életedben. Igazad van: egy egészséges felnőtt embernek természet adta igénye van a rendszeres és kielégítő szexre. Ezt csak akkor élheted meg, ha hasonló habitusú párt találsz. Aki nem prűd, nem frigid, és nem kéreti magát. A gyönyör nem az élet célja, de nélküle sivárabb az élet. Ne törődj azzal, hogy egyesek nem értenek egyet veled ebben.

Észre vetted, hogy lassabb vagy a többieknél? A korosztályodhoz képest gyakran később választasz pályát, csinálsz karriert, stb. Ez néha zavar, és úgy érzed béna vagy. Holott erről szó sincs. Nézd meg a többieket 10-20 év múlva! Ők hol tartanak? Kiégtek? Elveszítették a vagyonukat? Már nem is emlékeznek arra, hogy miért lelkesedtek anno? Miközben te megfontoltabban haladsz a célod felé, és az elért eredményeket nagyobb eséllyel megtartod. Gyarapítod a vagyont. Okosan sáfárkodsz a megszerzett értékekkel. Ha ez sikerül, akkor ne irigykedj, és ne utánozz senkit!

1 éves horoszkóp

Április 19-én 15:46-kor a Nap belép a Bikába, és jön a születésnapod. Tudtad, hogy a születésnapod a te személyes szilvesztered? Hiszen ekkor lezárul egy egyéves ciklus, és elindul egy új egyéves ciklus. Ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy megállj egy pillanatra, leltárt készíts mindarról, ami sikerült az elmúlt 12 hónapban. Majd tűzz ki még el nem ért célokat, tervezz, és stratégiát készíts. Ehhez lehet segítség az előrejelzés, ami most, a születésnapodkor induló évre vonatkozik. És a jövő évi születésnapodig tart.

2024 április 21-én életed legmegrázóbb élményében lehet részed. A Bikában együttálló Jupiter és Uránusz hatalmas felismerést hoz neked. Amennyiben elengeded a korábbi elképzeléseidet, elvárásaidat, ragyogó kapuk nyílnak meg előtted. Ez ismétlődik meg május 13-án, 18-án, 23-án, 31-én és július 15-én. Ha jót akarsz magadnak, akkor járj nyitott szemmel és füllel!

Május 25-ig Jupiter, a nagy szerencse bolygója még a Bikában jár. Használd ki ezt az időszakot, mert ilyen 12 év múlva lesz legközelebb!

Augusztus 27 és szeptember 26 között egy csodálatos bolygóháromszög áldást szimbolizál. Bármibe kezdesz, siker vár rád. Érdemes ide időzítened nagyobb horderejű döntést, pályázatot, stb.

Október második felében párkapcsolati zűrök látszanak. Muszáj elnézőnek és megértőnek lenned, ha nem akarsz bajt.

2025 februárjában és márciusában gyengélkedést jelez bolygód, a Vénusz. Mindent kövess el, hogy egészséges maradj! Táplálkozás, mozgás, munka, magánélet terén is törekedj a mértékletességre!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. április 15-21.: Ez a hét nagyon nagy lehetőségeket rejt

Ezen a héten nagy erejű bolygók nagy erejű lehetőségeket jeleznek, amit már hétfőtől érezni lehet. S hogyan élsz a kínálkozó alkalommal, természetesen rajtad múlik csak. A horoszkóp javaslatai ugyanakkor ezúttal is segítséget nyújtanak.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!