Szűz

Számíthatsz akadályokra, mint bárki más, mégis értékes felismerésekhez vezet ez a periódus. Kizökkent a beidegződéseidből, a megszokottból, és ennek hatására felteszed magadnak a kérdést, hogy mire vágysz valójában. Tisztán kell kommunikálnod minden téren, és nem szabad hagynod, hogy mások elbizonytalanítsanak. Olyan felismerések jönnek, amik új utat nyitnak meg számodra. A retrográd szakasz végén munkában és magánéletben is pozitív sorsfordulatra számíthatsz.

Ennek a 4 csillagjegynek sorsfordulatot hoz a retrográd Merkúr (fotó: Shutterstock)

Mérleg

Alapos megfontolásra késztet a retrográd Merkúr. Most ráébredhetsz, mik azok a korábbi kapcsolati minták, amik akadályoztak a boldogságban. Lépj vissza a vitás helyzetekből, ne menj bele parttalan veszekedésekbe, csak nézd meg, hogyan működnek ezek a kapcsolatok, hogyan működsz te bennük, és hogyan viselkedik a másik. Hidd el, a mostani felismeréseid gyógyító hatással lesznek rád, és kedvező sorsfordulatot hoznak. Ahogy változik a te viselkedésed, reakciód, úgy változik a másik, a külvilág is.

Skorpió

A retrográd Merkúr ideje alatt végre jól meghúzod a határaidat, és azt mondod, "Elég!". Itt van az ideje, hogy valóban a saját életedet éld, és azokra a célokra fókuszálj, amik téged boldoggá tesznek. Tudnod kell, hogy nem tartozol senkinek elszámolással. Merd lezárni a múltat, és a saját utadat követni!

Vízöntő

Lehet, hogy úgy érzed, stagnálás, megrekedés van az életedben. A retrográd Merkúr lehetőséget teremt neked arra, hogy egy kis szabadsághoz juss, megkönnyebbülj, fellélegezz. Neked szükséged van arra, hogy távlatokból szemlélhesd az életed, hogy meglásd a magasabb összefüggéseket benne. Gyógyító hatással lesz rád a következő periódus, most valóban lezárod a múltat, és új fejezetet nyitsz.

Ez is érdekelhet

Áprilisi pénzhoroszkóp 2024: hatalmas teremtő energiák jönnek

Április elején a retrográd Merkúr a tervek újragondolására késztet, majd április 20-án a Jupiter, a nagy szerencse planétája együttáll az Uránusszal, a forradalmi változások bolygójával a Bikában - ami meg az anyagiak területét képviseli.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!