Ikrek

Az optimizmusod, a hited, a szenvedélyességed visz előre egész február során. Ezek olyan sok energiát adnak, hogy mások időnként döbbenten bámulnak, hogy vagy képes ennyi mindennel végezni ilyen rövid idő alatt. A magánéletben is célt érsz, és ha vonzódsz valakihez, most nyugodtan kezdeményezz. A bolygók jelzése szerint biztos a siker, ráadásul hosszú távon is működőképes lehet egy új szerelem.

Ennek a 3 csillagjegynek csodálatos fordulatokat hoz a február (fotó: Shutterstock)

Mérleg

Hiába a borongós idő, vagy a tél végi vitaminhiány, te kirobbanó formában vagy. Szuper ötleteid lesznek a hónap folyamán, és mivel mindenki más téli álmot alszik, most nem egyszer te mented meg a helyzetet. Olyan lehetőségeid adódnak, amikre le kell csapnod. A magánéletben is szuper fejlemények lesznek, szingliként biztosan: most találkozhat valakivel, aki épp olyan személy, amilyenre vársz.

Vízöntő

Amíg a Nap a te jegyedben jár, igazán népszerű leszel. Azt veheted észre, hogy sokan "zsonganak" körülötted, keresik a találkozást veled, és az elismerések, bókok is gyakrabban jönnek a szokásosnál. Február 11-én a Merkúr is a jegyedbe lép, ami azt is jelenti, hogy még több sikert halmozhatsz munkahely és magánélet vonalán egyaránt.

Ez is érdekelhet

2023 februári havi horoszkóp: fontos változásokat jeleznek a bolygók

Vajon mi mindenre számíthatunk a tél utolsó hónapjában? Mit jeleznek a bolygók a szerelem, munka, vagy pénzügyek területén? A februári havi horoszkópból minden fontos részletet megtudhattok!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!