Kos

Sok bizonytalanság volt az életedben az elmúlt időszakban. Az Oroszlán újhold idején és az azt követő néhány napban rátalálhatsz a válaszokra. Felismerheted, hogy mire vágysz igazán, ez pedig felszabadítólag fog hatni rád az elmúlt bizonytalan időszak után. Vizualizáld a vágyaidat, képzeld el, ahogy beteljesülnek, hogy működésbe léphessen a Vonzás törvénye az életedben.

4 csillagjegynek különleges energiákat jelez az Oroszlán újhold (fotó: Shutterstock)

Rák

A belső iránytűdet kövesd! A Rák jegyében a Hold uralkodik, ezért te különösen erősen érzékeled az újhold energiáit. Az újrakezdésnél, mint mindig, támaszkodj a megérzésedre: mennyire bízhatsz meg magadban, mit kell feltétlenül megragadnod, és mivel kell még várnod. Semmi esetre se hagyd, hogy bárki belebeszéljen a dolgodba, csak az intuíciódra hallgass.

Oroszlán

Olyan események, véletlen egybeesések adódhatnak most, amik előre visznek és felszabadítják a belső erőtartalékaidat. Felszabadító erejű felismeréseid lehetnek. Ha régóta "dolgozik benned" egy kérdés, időről időre feldobja eléd az élet, és eddig hiába kutattál válaszokért, most megáld az univerzum a bizonyosság érzésével, és határozott választ tudsz adni a kérdésre. A következő napok egy új életszakasz kezdetét jelzik neked.

Bak

Jelentős sikert, elismerést jelez neked ez az időszak. Most végre át tudsz törni azokon az akadályokon, amik eddig elválasztottak a győzelemtől, magánéletben, vagy karrierben egyaránt. Lehet, hogy ebben a pillanatban még nem látod tisztán, merre vezethet az utad, de rövidesen minden ki fog kristályosodni előtted.

Ez is érdekelhet

Visszatérő lehetőségek, szerencsés fordulat - üzleti és pénzhoroszkóp augusztus második felére

A 16-ai újhold kedvező változásokat indít el az életünkben. A Jupiter jó szerencsét jelez, a Merkúr és a Mars pedig mutatja, hogy most képesek vagyunk higgadt döntéseket hozni. A retrográd Vénusz visszahoz a múltból lehetőségeket. Pénzhoroszkóp következik augusztus második felére minden csillagjegynek.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!