Bika

A Vénusz az uralkodó bolygód, és nagyon erős hatással van rád a retrográd mozgása. Ha párkapcsolatban élsz, akkor most esélyt kaptok arra, hogy lezárjatok bizonyos régi kérdéseket, problémákat, hogy aztán valóban új szakaszba léphessen a kapcsolat. Ha pedig szingli vagy jelenleg, akkor most összejöhetsz az exeddel. Van olyan személy, akit nem bírsz kiverni a fejedből? Most itt a nagy lehetőség, hogy újra összejöjjetek.

4 csillagjegynek itt a lehetőség, hogy újra összejöjjön az exével (fotó: Shutterstock)

Oroszlán

Te vagy a zodiákus legbőkezűbb, legmelegszívűbb jegye. A retrográd Vénusz a jegyedben arra késztethet, hogy elemezd az adok-kapok egyesúlyát a szerelmi életben. Ez nem azt jelenti, hogy veszítenél nagylelkűségedből, csupáncsak annyit, hogy figyelsz rá, hogy ez egészséges egyensúlyban legyen az elvárásaiddal is. Ha szingli vagy, akkor most visszatérhet az ex az életedbe - és bizony ez akkor is megtörténhet, ha jelenleg mással vagy…

Mérleg

Az Oroszlán jegyében a Vénusz szenvedélyt ébreszt benned, vagy körülötted, feléd irányulóan. Van valaki, aki nagyon oda van érted. És a retrográd Vénusz idején bizony nagyon valószínű, hogy ez az exed lehet. Ha te is sokat gondolsz még rá, miért ne próbálnátok meg újból? Ha sikerült tanulni a korábbi hibáitokból, akkor a bolygók most zöld lámpát adnak a szerelemhez.

Nyilas

A retrográd Vénusz régi érzéseket ébreszt fel benned. Lehet, hogy azon kapod magad, hogy sokat gondolsz valakire a múltadból. Az is lehetséges, hogy megkeres téged valaki, akivel pedig azt hitted, már lezártátok a kapcsolatot. A retrográd Vénusz ideje alatt lesz lehetőség kijavítani, ami javításra szorul.

Hirdetés

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!