Mikael elsősorban a diplomaták és az utazók védelmére rendeltetett őrangyal, de Ő nyújt segítséget minden olyan helyzetben is, ahol diplomáciai készségünkre van szükség feladataink megoldásához.

Az érvényesülésünk sikerességét nem pusztán képességeink határozzák meg, ugyanilyen fontossággal bír a megfelelő kifejezésmód és megnyilvánulási stílusunk is. Mikael segítségével a lehető legoptimálisabban képviselhetjük érdekeinket úgy, hogy az minden résztvevő javára válhasson.

Az együttműködés fontossága

Azokon a munkaterületeken, ahol a szofisztikált beszédstílus és viselkedés, illemtudó magatartás nélkülözhetetlen, Ő segít személyiségünk csiszolásában. Komoly, vezető pozíciót betöltők őrangyala, legfontosabb számára az egészséges szakmai hierarchia fenntartása, mely az együttműködésen alapszik, nem pedig a hatalomfitogtatáson.

Ez az őrangyal vigyáz ránk október 19 és 23 között (fotó: Shutterstock)

A jó vezetőt nem a hatalomvágy vezérli, hanem az, hogy szakmai tudását másokkal megosztva, csapatszellemben együttműködve fejlődést érjen el.

Mikael célja az egészséges emberi kollektívák és az építő jellegű szociális kapcsolatok létrehozása.
Bármennyire is különbözőek vagyunk, meg kell találnunk a közös pontokat, és azokat a hasonlóságokat, melyek az együttműködés alapját képezhetik. Ez csak ítélkezéstől mentesen és nyitott tudattal, szívvel érhető el.

Hirdetés

Kulcsszavai a lojalitás, empátia, igazságosság és irgalmasság

Mikael segít a tisztánlátásban és bölcsességet kölcsönöz számunkra.
Támogatásával felismerhetjük a helyes irányt és a tévutakat, magasabb perspektívából láthatjuk a dolgokat. Nem pusztán a jó és rossz szélsőségeit érzékeljük, hanem intelligensebb, differenciáltabb szemléletmódra tehetünk szert.

Akik éppen utaznak, vagy lakhelyváltoztatásra kényszerülnek munkájuk vagy egyéb körülmények miatt, gyakran fohászkodnak Mikaelhez védelmet kérve, míg távol vannak otthonuktól, vagy amíg új gyökereket nem eresztenek.

A diplomaták őrangyalaként nem csupán akkor adhat biztonságérzetet, mikor idegen helyeken tartózkodunk, hanem a számunkra lelkileg "idegen" szituációkban is segíti az alkalmazkodást és akklimatizálódást.

Ez is érdekelhet

Erre a 4 csillagjegyre gazdagság vár 2024-ben a pénzhoroszkóp szerint

Sokaknak hoz fellendülést, stabilitást, kedvező fordulatokat a következő esztendő. Erre a 4 csillagjegyre pedig ennél is több vár: nekik hatalmas szerencsét hoz a pénzügyekben 2024.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!