Nevének jelentése: Isten, ki elfogadja a bűnösöket

Rehael az igazságosság és a meghallgatás angyala.
Az általa sugárzott feltétel nélküli szeretet segít békét és egyensúlyt teremteni a problematikus családi- és párkapcsolatokban. Gyógyítja azokat a testi és lelki betegségeket, melyeket karmikus teherként kaptunk, és Isten megbocsájtását, kegyelmét kéri azok számára, akik őszintén megbánták korábbi helytelen cselekedeteiket.

Rehael felügyeli az egészséges hierarchiát mind családon belül, mind társadalmi szinten. Arra kér bennünket, hogy tiszteljük elődeinket és felmenőinket, kiváltképp a sokat tapasztalt időseket.
Segít abban, hogy elismerjük a nálunk tapasztaltabb és érettebb vezetőket, és megtaláljuk saját helyünket a természetes hierarchiában.

Ez az őrangyal vigyáz rád október 4 és 8 között (fotó: Shutterstock)

Az empátia kifejlesztésében is támogatást nyújt, fontos, hogy meghallgassunk másokat és megértéssel forduljunk embertársaink felé. Meg kell értenünk a többiek szemléletmódját és különbözőségét, és igyekezzünk ítélkezéstől mentesen elfogadni mások nézőpontjait.

Növeli a tudatosságot és komplex látásmódra buzdít bennünket, bármilyen nehéz helyzetbe kerüljünk is, rugalmas és megértő hozzáállással könnyebben oldhatjuk meg a szituációt.

Hozzá imádkozhatnak azok, akik valamilyen pszichés, vagy neurológiai betegségben szenvednek. Segít helyreállítani az egészséges elmét, és patronálja a halmozott sorsterhekkel született lelkeket.
Rehael erejét kérhetjük, ha úgy érezzük, túlságosan alárendelődő és meghunyászkodó viselkedést folytatunk, ezáltal képtelenek vagyunk kiállni saját magunkért. Arra buzdít bennünket, hogy saját véleményünket és meglátásainkat bátran közöljük másokkal, és ne hódoljunk be olyan személyeknek, akiket pusztán az üres hatalomvágy irányít.

Hirdetés

Azt a hierarchiát támogatja, melyben a tudás, bölcsesség, tapasztalat által kerül valaki vezetői szerepkörbe, ezáltal vívja ki a rangban alatta lévők tiszteletét.

Nem támogatja azokat az embereket, akik erőszakosak és kegyetlenek. Nem kedveli a megalomániát és a felsőbbrendűségi törekvéseket, csak azokat engedi hatalomhoz jutni, akik ezt eredményeiknek és tudásuknak köszönhetően kiérdemlik. Figyelmeztet a megosztás fontosságára, bármit érünk is el, a szeretet és mások megsegítése legyen a fő motivációs erő- tapasztalatainkat a világ számára is hasznos módon juttassuk kifejezésre.

Ez is érdekelhet

Októberi angyalhoroszkóp 2023: ezt üzeni az őrangyalod a következő hónapra

Minden lélek kap egy őrangyalt a leszületése előtt, aki egész életében védelmezi, s elhárítja az ártó energiákat. Olvasd el figyelmesen az őrangyalod üzenetét. Októberi angyalhoroszkóp 2023.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!